Fİ'nin yıldızı Ozan Güven isyan etti: 'Sevişmeden çocuk yapmış...'

Serinin ilk kitabı ‘Fi’nin internet dizisinde rol alan Ozan Güven, ilk günden beri çok konuşulan sevişme sahneleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güven sevişme sahnelerine isyan etti. İşte Ozan Güven'in isyan dolu sözleri ve yorumlara tepkisi..

Fi Dizisinin çok konuşulan oyuncusu Ozan Güven dizinin sevişme sahneleriyle öne çıkmasına isyan etti. Posta gazetesine verdiği röportajda Fi dizisi hakkındaki 'Sevişme sahneleriyle öne çıkan dizi' yorumuna tepki gösterdi.Ozan Güven 'Bütün Türkiye sevişmeden çocuk yapmış gibi davranıyor...' dedi.

Ozan Güven'in Şirin Sever'e cerdiği roportaj magazin gündemine bomba gibi düştü. Serinin ilk kitabı ‘Fi’nin internet dizisinde rol alan Ozan Güven, ilk günden beri çok konuşulan sevişme sahneleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

fi_ozan_gAven

Azra Kohen'in en çok satan kitaplar listesinden uzun süre inmeyen 'Fi, Çi, Pi' serisinin psikiyatır olan karakteri Can Manay'a hayat veren oyuncu Ozan Güvenden mazgazin gündemine bomba gibi düşen sevişme sahneleri açıklaması. Ozan Güven 'sevişme sahneleriyle öne çıkan dizi' yorumuna ver yansın etti.

Fi dizisinde Can Manay karakterine hayat veren Ozan Güven Posta gazetsinden Şirin Sever'e verdiği röportayda ' Sevişme sahneleriyle öne çıkan dizi lafına gıvığım. Ya bunu öne çıkaran sensin zaten. Dünyanın genelinde de bu böyle ama topu topu 3 yada 4 sevişme sahnesi var. Hiç de öyle bahsedildiği kadar önemli değil. ayrıca büyün Türkiye sevişmeden çocuk yapmış gibi davranıyor ya ben en çok da buna şaşırıyorum... ' dedi.

Fİ'nin yıldızı Ozan Güven isyan etti: 'Sevişmeden çocuk yapmış...' ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.