FETÖ'nün fotoğraf arşivinde öyle isimler var ki...

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Kaynak Holding'in kayıtlarından elde edilen FETÖ'nün fotoğraf arşivinde ''yok artık'' dedirtecek isimlere rastlandığını söyledi.

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Kaynak Holding'in kayıtlarından elde edilen FETÖ'nün fotoğraf arşivinde ''yok artık'' dedirtecek isimlere rastlandığını söyledi.

Kelkitlioğlu köşesinde ele geçirilen fotoğraf arşivinde siyasetçiler, işadamları, gazeteciler ve akademisyenlerden oluşan bir çok ismin bulunduğunu ifade etti.

İşte Kelkitlioğlu'nun gündeme oturacak o yazısı...

FETÖ'nün fotoğraf arşivi!

40 yıldır devleti ele geçirmek için sinsice faaliyet yürüten FETÖ, hiçbir şeyi tesadüfe bırakmamış! Medya kuruluşları, şirketler,
dershaneler basit bir işletme olarak değil, ulaşılacak hedef için stratejik köşe taşları olarak konumlandırılmış.

İşte bu köşe taşlarının en önemlisi örgütün para trafiğinin yürütüldüğü Kaynak Holding! Daha önce AKŞAM'ın manşetinde de okudunuz, devlete sızdıracakları adamları bile Kaynak Holding bünyesinden geçirdikten sonra istedikleri yerlere yerleştirmişler. Örgütün üst düzey bütün isimlerinin burayla doğrudan bir bağlantısı var.

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Başsavcılığı ve polis Kaynak'ın 'karakutusu'nu açmayı başardı. İçerisinde devlete sızan örgüt üyelerinden, maaşa bağlanan imamlara, takım elbise gönderilen militanlardan, Pensilvanya'da ağırlanan isimlerin listesine kadar atılan her adımın kaydı var. Binlerce GB'lik kayıtlardan öyle detaylar çıkıyor ki, şaşırmamak mümkün değil.

Özellikle de FETÖ'nün fotoğraf arşivi oldukça dikkat çekici! 17-25 Aralık’tan önce, sonrasında Pensilvanya’ya giderek terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen’le poz veren birçok kişinin görüntüsü 'Bir gün kullanırız' denilerek Kaynak’ta depolanmış. Kimler yok ki? Siyasetçiler, işadamları, gazeteciler, akademisyenler.

Dedim ya “Kaynak” çok. FETÖ’nün o meşhur Abant Platformu adı altında düzenlediği etkinliklere koşarak giden yağcılar da bu albümün içerisinde kendilerine yer bulmuşlar. Yine örgütün sohbet evleri, örgüt üyelerinin maklube toplantılarının fotoğrafları da arşivlenmiş. Savcılık hepsini tek tek inceleyip, kayda geçiriyor. Terör örgütüyle yakın ilişki içindeki isimler yakında kendilerini savcıların karşısında bulmaya başlayacak!

Öyle isimler var ki...

Tavsiyem şimdiden 'yok artık' demeye hazır olun!!!

FETÖ'nün fotoğraf arşivinde öyle isimler var ki... ile ilgili etiketler FETÖ fotoğraf arşivi murat kelkitlioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.