FETÖ'nün firari alçaklarına bakın! Kimlere ne mesaj veriyorlar?

Firari FETÖ’cülerin, kurban bayramına ilişkin sosyal medya üzerinden mesajlar vermesi dikkat çekti.

Firari FETÖ’cülerin, kurban bayramına ilişkin sosyal medya üzerinden mesajlar vermesi dikkat çekti.

FETÖ’nün firardaki kalemlerinden Kerim Balcı, Twitter’da yayımladığı videosunda, “Bayramın birinci akşamı kimselere söz vermeyin. Dünyanın dört bir tarafından hizmet gönüllüleri ve ağabeylerimiz bizlerle birlikte olacak. Ve hep birlikte direniş, diriliş ve dirayet mesajları vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Firardaki FETÖ’cülerden Emrullah Uslu ise “Geleceğim diyorum, takvim sorma bana, ıhlamurlar çiçek açtığı zaman...” diyerek mesaj verdi.

İşte o mesaj:

sdfkjhskdjfaf

“Fuat Avni” hesabının yöneticilerinden olduğu belirlenen firari Said Sefa da Twitter hesabından, “İstanbul'u çok özledim, kavuşmanın hiç ama hiç uzun süreceğini düşünmüyorum” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:

dsfjksadhfkjsadfhds

FETÖ'nün firari alçaklarına bakın! Kimlere ne mesaj veriyorlar? ile ilgili etiketler FETÖ Emre Uslu video bayram mesajı firari said sefa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.