FETÖ'den gözaltına alınan 2. Türk asıllı Alman da serbest!

Almanya'dan tatile geldikleri Antalya'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eşi S.A. ile gözaltına alınan Türk asıllı Alman vatandaşı K.A. yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı. S.A. da daha önce savcılık ifadesinden sonra serbest kalmıştı...

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Alman vatandaşı K.A. ile S.A. çifti, 31 Ağustos günü Antalya Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen K.A. ve S.A., sorguları için İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Türk asıllı oldukları açıklanan K.A. ve S.A.'nin FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu iddiasıyla gözaltına alındıkları kaydedildi.

Çiftten S.A., 3 Eylül'de Antalya Adliyesi'ne sevk edildi. S.A., savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

SERBEST BIRAKILDI

Şüphelilerden K.A. ise İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Almanya'dan tatile geldikleri Antalya'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eşi S.A. ile gözaltına alınan Türk asıllı Alman vatandaşı K.A., Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği adliyede, yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

K.A.'nın eşi S.A. da daha önce serbest kalmıştı.

FETÖ'den gözaltına alınan 2. Türk asıllı Alman da serbest! ile ilgili etiketler FETÖ Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.