FETÖ ve Danıştay cinayetiyle bağlantılı isim, CHP lideriyle yürüyüşte!

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, CHP'li Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a devam eden yürüyüşüyle ilgili çarpıcı bir detayı paylaştı. Bayer, abisi FETÖ firarisi olan ve Danıştay cinayetiyle bağlantılı olduğu iddia edilen bir ismin, Halk TV'deki unvanıyla tanıtılarak Kılıçdaroğlu'nun yanında yürüyüşe katıldığını yazdı!

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, “Kılıçdaroğlu’nun yanında ne işi var” başlığıyla Adalet Yürüyüşü’ne katılan bir ismi değerlendirdi.

tasdelen1_1

Hürriyet yazarı Bayer köşesinde “Biliyor musunuz” diye sorduktan sonra şu ifadeleri kullandı:

“Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi (sosyoloji) iken, FETÖ soruşturmasından sonra geçen eylül ayında Amerika’ya kaçtığı öğrenilen Prof. Dr. Musa Taşdelen’in kardeşi, eski Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Taşdelen’in (Bir önceki seçimde MHP’de milletvekili aday adayı oldu ancak Bahçeli ismini sildi, Danıştay cinayetinde Salih Kunter ve Kamil Ege’nin verdiği ifadelerde ‘azmettirici’ olarak adı geçti) Halk TV ekranlarında unvanı ile tanıtılarak Kılıçdaroğlu’nun yanında yürümesinin birçok Sakaryalı tarafından tepki ile karşılandığını, ‘Aslında bu yürüyüşte adalet derken biz onlar için de adalet istiyoruz. Onlar ‘sözde’ yorumlar yaparak günlük yayın akışını doldurmaya çalışıyor olabilir ama biz onların dediği gibi ‘sözde’ adalet için değil, ‘özde’ adalet için yürüyoruz’ ifadelerini kullandığını.”

FETÖ ve Danıştay cinayetiyle bağlantılı isim, CHP lideriyle yürüyüşte! ile ilgili etiketler FETÖ CHP Halk TV yürüyüş Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.