FETÖ sermayeli Çay TV'yi kim koruyor? / SuperHaber Özel

SuperHaber yerel televizyon kanalı Çay TV'nin FETÖ bağlantılarını deşifre ediyor! Cemal Külünkoğlu kimdir? ABD'deki şirketinin şüpheli bağlantıları ne? Kardeşi neden cezaevine girdi? İşte tüm bu soruların yanıtları...

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimin ardından ilan edilen OHAL kapsamında Fethullahçı Terör Örgütü'ne ait 86 radyo ve televizyon kanalına el konuldu.

El konulan medya organları arasında; Samanyolu TV, Kanaltürk TV, Bugün TV, Burç FM, Kanaltürk Radyo, Radyo Mehtap ve Radyo Cihan gibi televizyon ve radyolar yer alırken, bazı yerel medya şirketlerine de çeşitli yaptırımlar uygulandı.

Ancak FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi canına kastettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi olan Rize'den bu konuda kötü kokular gelmeye devam ediyor.

Rize'de yayın yapan yerel televizyon Çay TV'nin patronajının FETÖ ile ilişkileri tüm kent tarafından bilinirken, bugüne kadar bu TV kanalına yönelik yaptırım uygulanmaması şaşkınlık yarattı.

fwefkjbwrgg

SAHİBİNİN ABD'DEKİ ŞİRKETİ VE FETÖ BAĞLANTISI

Kanalın sahibi Cemal Külünkoğlu kentin önde gelen iş adamlarından biri olarak tanınıyor.

Külünkoğlu Rize'de "Karda yürüyüp iz bırakmayan" bir iş adamı olarak biliniyor.

Külünkoğlu'nun ABD'de kurduğu şirketi "Horizon International, LLC (dba Silver Memory)" ise Külünkoğlu ailesinin FETÖ ile ilişkisini gözler önüne seriyor.

Çünkü, Horizon International şirketi, "ABD'de Bulunan FETÖ İrtibatlı Türk Şirketleri" listesinde yer alıyor.

dewfjhlwrbfggg

Cemal Külünkoğlu'nun genellikle yurt dışında yaşadığı, ancak sık sık Türkiye'ye gelip gittiği belirtiliyor.

Türkiye'den pekçok iş adamını FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'ya götürdüğü bilinen Külünkoğlu'nun Türkiye'ye nasıl olup da bu kadar rahat girip çıktığı ise merak konusu...

Ayrıca, 17 Aralık FETÖ'cü kumpas sürecinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cephe alan ve terörist Fetullah Gülen'i destekler yayınlar yaptığı bilinen Cemal Külünkoğlu, örgüt ile bağlantısını gösteren tüm haberleri internetten kaldırmak için de yoğun çaba harcadı.

frwgljrggg

KARDEŞİ FETÖ SORUŞTURMASINDA TUTUKLANDI

Bu arada, Cemal Külünkoğlu'nun kardeşi, Mustafa Külünkoğlu'nun da sicili FETÖ konusunda oldukça kabarık!

FETÖ'nün Rize yapılanmasının önemli isimlerinden biri olan Mustafa Külünkoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın referansı ile Çayeli'nin Büyükköy beldesine belediye başkanı seçildi.

FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan Mustafa Külünkoğlu bir süre sonra tahliye edildi.

FETÖ'NÜN ALTIN ÇOCUĞU

Öte yandan şirketin yüzde 2'lik altın hissesi de FETÖ'den tutuklanan kardeş Mustafa Külünkoğluna ait.

defewf

BAŞBAKANLIK DESTEKLİ ÇALIŞTAY!

Çay TV ile ilgili herhangi bir soruşturma bulunmazken, tüm bu yaşananlara karşın, TV kanalının öncülüğünde önümüzdeki günlerde "Uluslararası Karadeniz Kültür ve Turizm Medya Şurası" düzenlecek.

TRT Haber'de program yapan Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır'ın kurduğu Karadeniz Haber Ajansı Derneği tarafından organize edilen bu şuranın Başbakanlık tarafından finanse ediliyor olması da başka bir garabet olarak dikkat çekiyor. / SuperHaber ÖZEL

FETÖ sermayeli Çay TV'yi kim koruyor? / SuperHaber Özel ile ilgili etiketler FETÖ Rize Erdoğan Fetullah Gülen çay tv cemal külünkoğlu mustafa külünkoğlu tv+
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.