FETÖ firarisi Zekeriya Öz cinsiyet mi değiştirdi?

Uzun süredir Twitter'da yoğun FETÖ'cü propaganda faaliyeti yürüten “Simge Ekici” isimli hesabın Zekeriya Öz'e ait olduğu öne sürüldü. iddiaya göre, Zekeriya Öz kadın kılığına girerek örgüt propogandası yapıyor!

FETÖ, 17-25 Aralık kumpası ve Gezi olayları ile sosyal medyada tohumlarını attığı propoganda faaliyetlerine 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde hız verdi.

Özellikle Twitter'da oldukça etkili olan terör örgütü, çeşitli sahte hesaplar üzerinden manipülasyonlar gerçekleştirdi.

Zaman içinde, yürütülen soruşturmalar sonucu, "Fuatavni" ve benzeri örgüt hesaplarının FETÖ'nün önde gelen isimleri tarafından yönetildiği ortaya çıktı.

ffkjbregregr

ZEKERİYA ÖZ KADIN KILIĞINDA!

FETÖ'nün yönettiği "troll" hesaplar arasında en ünlülerden bir tanesi de “Simge Ekici” mahlası ve @caapulcukiz adı ile yayın yapan Twitter hesabı olarak biliniyor.

Söz konusu hesapta, daha önce FETÖ'cülerin sıklıkla kullandığı bir yönteme başvurularak, "Laik-Cumhuriyetçi" ve "Gezi sempatizanı" görünümü altında örgüt propogandası yapılıyor.

İtalyan politikacı Maria Elena Boschi’nin bir resminin profil fotoğrafı olarak kullanıldığı hesap hakkında çok çarpıcı yeni bir iddia ortaya atıldı.

dewfeweeeefe

Daha önce, Emrullah Uslu ve Tuncay Opçin gibi FETÖ'cü isimlerin yönettiği öne sürülen hesabın aslında firari eski savcı FETÖ'cü Zekeriya Öz tarafından kontrol edildiği belirtildi.

Gazeteci Fatma Sibel Yüksek Twitter hesabından gündeme getirdiği iddiasında; “Simge Ekici müstearıyla twitterı etkin kullanan bu hesabın Zekeriya Öz'e ait olduğunu biliyor muydunuz?” ifadelerini kullandı.

FETÖ firarisi Zekeriya Öz cinsiyet mi değiştirdi? ile ilgili etiketler FETÖ Zekeriya Öz
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.