Ferhat Göçer’den popçulara ‘Baba’ nasihat

Kıbrıs'ta bir otelde sahne alna Ferhat Göçer konser öncesi basın mensupları ile biraya geldi, erkek popçulara çocuk uyarısında bulundu.

İki saatten fazla sahnede kalan Ferhat Göçer unutulmaz bir geceye imza attı. Göçer, bir ara seyircileriyle de sohbete girdi. Ferhat Göçer, sahnede seslendirdiği Kızım şarkısından sonra ‘Tarkan baba olmak istiyormuş, siz de bir daha çocuk yapar mısınız?’ diye soran izleyicisine; “Ben 24 yaşında baba oldum iyi ki de oldum. Şimdiki erkek sanatçılar başta Tarkan, Serdar Ortaç ve Kenan Doğulu’ya sesleniyorum, geç kalmadan bir evlat sahibi olun, ilk kutlayan ben olacağım, amcaları olarak birer Ata Altın takacağım, sanatçı sözü!

Ayrıca sektördeki kadın sanatçılar çocuk yapma konusunda erkeklerden daha çok cesur, Demet Akalın, Funda Arar, Işın Karaca ve Gülşen sizi tebrik ediyorum bayanlar buradan” şeklinde yanıt verdi.

Ferhat Göçer’den popçulara ‘Baba’ nasihat ile ilgili etiketler Ferhat Göçer Tarkan Kenan Doğulu Serdar Ortaç baba Çocuk nasihat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.