Fenerbahçe'den bir yolcu daha! Neustadter'e süper teklif...

Fenerbahçe savunma hattından bir isimle daha vedalaşmak üzere. Spartak Moskova kulübü geldiği günden bu yana çok fazla forma şansı bulamayan, ancak Aykut Kocaman'la ilk 11'in değişmez ismi olan Roman Neustadter'i ısrarla istiyor. İlk teklifleri Fenerbahçe tarafından az bulunan Rus kulübü teklifini artırdı.

Milliyet'in haberine göre, Spartak Moskova, Fenerbahçe forması giyen Roman Neustadter için ikinci bir teklif daha yaptı.

İlk yapılan teklif Fenerbahçe Kulübü tarafından düşük bulunmuştu. Ardından rakam yükseltildi. Neustadter'in de ayrılmaya sıcak baktığı ifade edildi. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda sarı- lacivertlilerin kasasına 4-5 milyon euro civarında bir bonservis gelirinin girmesi bekleniyor.

RUSYA'DAN NEUSTADTER SORUSUNA CEVAP

Geçtiğimiz günlerde Spartak Moskova Teknik Direktörü Massimo Carrera, Roman Neustadter konusunda sorulan soruyu yanıtlamıştı. Carrera bir basın mensubunun "Türk medyası, Neustadter'in Spartak Moskova'ya transfer olduğunu yazıyor, ne diyorsunuz?" sorusuna, "Güzel. bundan çok memnun oldum" cevabını vermişti.

neustadter

ROMAN PETROVİCH NEUSTADTER KİMDİR?

Roman Neustädter (d. 18 Şubat 1988, Dnipropetrovsk), Defansif orta saha mevkinde görev alan Ukrayna doğumlu Rus millî futbolcu. Şu an Fenerbahçe'de forma giymektedir.

Neustädter'in annesi etnik Rus'tur. Baba tarafından Neustädter'in ataları etnik Almandır. Babası Volga Almanlarının oğludur. Ataları Rusya İmparatorluğu ve toprakları üzerinde yaşamıştır. İkinci Dünya Savaşı'nın ardından, etnik Almanlar zorla Sovyet hükümeti tarafından sürgün edildiler. Neustädter ailesi Orta Asya'ya taşındı. 1. FSV Mainz 05 takımının Kırgız ve Kazak asıllı eski futbolcu ve Mainz 05 II takımının eski yöneticisi Peter Neustädter'in oğludur. Babası Dnipro Dnipropetrovsk'ta oynarken, Ukrayna SSC'de Dnipropetrovsk'ta doğdu. Babası hala aktif bir futbolcu iken, Kırgızistan'da annesi ve dedesi tarafından büyütüldü. Doğum yeri ve anne babasının etnik kökenleri nedeniyle uluslararası yarışmalarda Almanya, Ukrayna, Rusya ve Kazakistan adına oynamaya hak kazandı.

Neustädter 30 Mayıs 2016 tarihinde, Almanya'nın Bonn kentinde ki Rus Konsolosluğu'na yaptığı başvuruda yeni Rus pasaportu aldıktan sonra kendisine Rus vatandaşlığı verildi.

Fenerbahçe'den bir yolcu daha! Neustadter'e süper teklif... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Spartak Moskova roman neustadter
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.