Fenerbahçe'de şok ayrılık: Başkana söyledi, gidiyor!

Sarı lacivertlilerin milli oyuncusu ayrılık kararı aldı. Durumu da Başkan Aziz Yıldırım'a bildirdi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Volkan Şen, sarı lacivertli takımı bırakıp rotayı Avrupa'ya çevirecek.

Sol kanada Valbuena, sağ kanada da Nabil Dirar transferlerinin yapılmasının ardından gözden çıkarıldığını düşünen Volkan Şen menajerine talimat vererek kendisine takım bulmasını istedi.

gdkhadlad

Sarı lacivertlilere 2015 Ağustosunda 2,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bursaspor'dan transfer edilen Volkan'a ilk talip Süper Lig'in yeni ekibi Sivasspor oldu.

Sivasspor Mecnun Odyakmaz da yaptığı açıklamada, "Volkan Şen için görüştük" derken oyuncunun farklı bir planı olduğu ortaya çıktı.

29 yaşındaki kanat oyuncusunun kariyerine öncelikli olarak yurt dışında devam etmek istediği, bu nedenle de oradan gelecek teklifleri dinleyeceği belirtildi. Volkan'a İspanya, Fransa ve Almanya'dan talipler var. (Sabah)

Fenerbahçe'de şok ayrılık: Başkana söyledi, gidiyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Volkan Şen Aziz Yıldırım Nabil Dirar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.