Fenerbahçe'de 'Kocaman' değişim!

Fenerbahçe’nin Göztepe maçındaki kötü futbolu teknik direktör Aykut Kocaman’ın takımda yapmayı planladığı değişiklikleri öne çekmesine neden oldu.

Kocaman bir çok mevkide değişime gidecek ve önümüzdeki maçlara farklı oyuncularla çıkacak. Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Şuursuzluk” ifadesini sıkça kullanan Aykut Kocaman, yapacağı değişikliklerle oyun içinde her şeyin daha düzenli olmasını sağlamaya çalışacak. İşte Kocaman’ın revizyonu...

VOLKAN DEMİREL YEDEĞE

Sezon öncesi de iyi görünmeyen ve Göztepe maçında yediği hatalı golle büyük tepki çeken Volkan Demirel, yedeğe çekilecek. Kameni kaleyi devralacak. Bu değişim ilk maçtan itibaren uygulanacak.

ORTA ALANDA DEĞİŞİM

Klasik Mehmet Topal- Josef ikilisi ile oynandığında takımın hücumda sıkıntı yaşadığını gören Kocaman, buraya iyileşecek Mehmet Ekici’yi monte edecek. Tecrübeli hoca, orta sahanın hücumda daha etkili olmasının üzerinde duruyor.

OZAN TUFAN PLANI

Malaga’nın talip olduğu konuşulan Ozan Tufan’ın satışı öncelik kazandı. Görüşmeler bir an önce yapılıp en uygun sonuç alınmaya çalışılacak. Bu oyuncudan gelecek para stoper ve gerekirse bir forvet transferinde kullanılacak.

GİULİANO SAHAYA

Yeni transfer Giuliano’nun bir an önce takıma adapte edilmesine çalışılacak. Kocaman, bu oyuncunun orta alandaki yaratıcılık sıkıntısını gidermesini bekliyor. Ondan 10 numara özelliklerini sonuna kadar göstermesini bekliyor.

SOLDADO’YA FORMA

Yeni transferlerden Roberto Soldado, bu hafta idmanlarda takıma uyum sağlarsa, beklentilerin hala uzağında kalan Robin van Persie’nin yerine takıma dahil olacak. Van Persie için de özel antrenman programı uygulanmaya devam edilecek.

Fenerbahçe'de 'Kocaman' değişim! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aykut Kocaman kadro değişiklik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.