Fenerbahçe'de kader günü 23 Eylül!

Lig'e kötü bir başlangıç yapan ve ilk 4 haftada 2 beraberlik, 1 yenilgi ve sadece bir galibiyet alan Fenerbahçe, 23 Eylül’ü bekliyor.

Fenerbahçe için tehlike çanları erken çalmaya başladı. Süper Lig'de son olarak Başakşehir'e yenilerek 4 haftada 7. puan kaybını yaşayan Sarı-Lacivertliler gözünü 23 Eylül'e dikti.

Sarı lacivertliler 12 gün sonra kader maçına çıkacak. Fenerbahçe, Kadıköy'de ezeli rakibi Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Kanarya için milat olacak maç 23 Eylül'de oynanacak.

​Fenerbahçe derbide kötü bir sonuç aldığı taktirde Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın koltuğu iyiden iyiye sallanmaya başlayacak. Tecrübeli çalıştırıcı, oynattığı futbol ve oyuncu tercihleriyle taraftarın hedefi.

Beşiktaş derbisi Fenerbahçe'nin bir anlamda bu sezonki kaderini belirleyecek. Kanarya bu maçı kazanırsa taraftara ve camiaya umut aşılayacak. Aksi taktirde ise işler daha da çıkmaz bir yola girecek.

Fenerbahçe'de kader günü 23 Eylül! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kadıköy 23 Eylül Beşiktaş Derbi Aykut Kocaman
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.