Fenerbahçe Kjaer için son sözü söyledi: 40 milyon...

Transfer sezonunu erken açan Milan, Musacchio ve Rodriguez’den sonra gözünü Fenerbahçe’nin Viking’ine dikti. Kanarya en az 10 milyon euro istiyor.

Fenerbahçe'de gündem Simon Kjaer'in durumu... Kısa süre içinde açıklanacak olan Kanarya'nın yeni hocası Aykut Kocaman, Danimarkalı stoperin kadroda kalmasını istese de Milan'dan gelen cazip teklif oyuncunun kafasını çelmiş durumda.

Kariyerine, Serie A'da devam etmek isteyen Kjaer iki kulübün anlaşmasını bekliyor. Bu sezon transferde coşan İtalyan devi Musacchio ve Rodriguez'den sonra Danimarkalı savunmacı için de girişimlerine başladı.

MATHİEU BEDAVAYA GELECEK

Liverpool'un da talip olduğu Simon Kjaer için Milan'ın ilk önerisi 7 milyon euro oldu. Ancak sarı- lacivertliler, transfer sezonunda önemli kaynak oluşturabilecek bir bonservis bedeli duymak istiyor.

Bu rakam da en az 10 milyon euro. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları 2019'a kadar sözleşmesi olan Kjaer için daha düşük bir teklifi kabul etmeyeceklerini Milan Kulübü'ne bildirdiler. Kanarya, Kjaer giderse bonservisi olmayan Jeremy Mathieu'yu kadrosuna katacak.

Fenerbahçe Kjaer için son sözü söyledi: 40 milyon... ile ilgili etiketler Fenerbahçe İtalya Milan Simon Kjaer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.