Fenerbahçe - Kasımpaşa (Canlı)

Lige dönen Fenerbahçe evinde Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Zorlu maçı sitemizden canlı radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. 20 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgiyle 36 puan toplayan sarı-lacivertli ekip, 4. sırada yer alıyor. Ligde son maçlarda istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde de deplasmanda Krasnodar ile yaptığı son 32 turu ilk maçından 1-0'lık yenilgiyle döndü. Ülker Stadı'nda hakem Fırat Aydınus'ın yöneteceği maçı sitemizden canlı dinleyebilirsiniz.

CANLI RADYO YAYINI

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef, Volkan Şen, Stoch, Ozan Tufan, Moussa Sow

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Veysel, Titi, Veigneau, Abdullah, Sadiku, Eduok, Castro, Adem, Koita

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı radyo yayını dinle

3 FUTBOLCU CEZALI, 1 OYUNCU SAKAT

Fenerbahçe'de Robin van Persie, Jeremain Lens ile Alper Potuk cezaları, Salih Uçan ise sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile yapılan derbi maçın ardından 2 maç ceza alan Van Persie, cezasını Kasımpaşa mücadelesiyle dolduracak.

Süper Lig'de geçen hafta oynadıkları Bursaspor karşılaşmasında bu sezon 4. kez sarı kart alan Lens ve Alper, Kasımpaşa mücadelesinde takımı yalnız bırakacak. Sarı-lacivertli ekipte, Hasan Ali Kaldırım ve Ozan Tufan ise Kasımpaşa maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşerek, 22. haftadaki Gaziantepspor mücadelesinde sahadaki yerini alamayacak.

SON 4 MAÇTA 5 PUAN

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de son haftalardaki kötü performansıyla dikkati çekiyor. Ligde yaptığı son 4 müsabakada sadece 1 galibiyet alan sarı-lacivertli ekip, 2 karşılaşmayı beraberlik, 1 mücadeleyi ise yenilgiyle tamamladı. Bu süreçte sadece Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, Adanaspor ile 2-2, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı- lacivertli ekip, Kayserispor'a 4-1 mağlup oldu.

Fenerbahçe - Kasımpaşa (Canlı) ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kasımpaşa canlı radyo yayını dinle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.