Fenerbahçe Ivelin Popov'un peşine düştü

Mehmet Ekici’yle el sıkışan Fenerbahçe, Bulgar Ivelin Popov'u da Spartak Moskova'dan Emenike artı parayla almak istiyor.

Fenerbahçe’de yönetim, orta sahada ofansif oyuncu eksikliğini doldurmak için şimdiden harekete geçti, Spartak Moskova'da forma giyen Ivelin Popov'u gündemine aldı. Rus kulübü, Bulgar 10 numara için 6 milyon Euro bonservis bedeli istedi, sarı-lacivertliler ise Emenike artı bir miktar para önerdi. Emenike de yeniden Rusya'ya dönme fikrine sıcak bakıyor.

Mehmet Ekici ile anlaşan sarı-lacivertliler, Popov'u da kadroya katarak yeni sezon öncesinde 10 numara transferini sonuçlandırmak istiyor. Fenerbahçe yönetimi, orta alanın yanı sıra iki kanatta da oynayabilen Bulgar futbolcuyu devre arasında transfer etmek istemiş ancak Spartak Moskova'nın istediği bonservis bedeli nedeniyle görüşmeler tıkanmıştı. Spartak Moskova formasıyla 14 maça çıkan Popov, 2 kez ağları sarsıp 3 de asist yaptı ve 5 gole direkt katkıda bulundu.

Fenerbahçe Ivelin Popov'un peşine düştü ile ilgili etiketler Fenerbahçe ıvelin popov Spartak Moskova
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.