Fenerbahçe ile Trabzonspor Gomez için yarışıyor! Bordo-mavililer bir adım önde...

Giuliano’yu Fenerbahçe’ye kaptıran Trabzonspor, Paraguaylı stoper Gustavo Gomez'i renklerine bağlamaya çok yakın... Sarı-lacivertlilerin Kjaer'in yerine almak istediği Milanlı oyuncunun transferinde Trabzonspor sona çok yaklaştı. İtalyan basını da Paraguaylı'nın bordo-mavili takıma imza atacağını duyurdu...

Trabzonspor, Fenerbahçe'ye kaptırdığı Zenit'in 10 numarası Giuliano'nun rövanşını, Milanlı stoper Gustavo Gomez ile almaya hazırlanıyor...

Sarılacivertlilerin, Kjaer'in yokluğunu doldurmak için uzun süredir görüştüğü Paraguaylı stoperin transferini bordo-mavililer büyük ölçüde bitirdi.

TRABZONSPOR İMZAYA YAKIN

Jurac Kucka transferinde Milan ile iyi ilişkiler kuran Trabzonspor yönetimi, oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmaya hazırlanıyor.

İtalyan haber kaynaklarının, dün akşam flaş haber olarak duyurduğu transfer gelişmesine göre; Trabzonspor, 24 yaşındaki savunmacıyı 1-2 gün içerisinde Trabzon'a getirerek, son pürüzleri konuşacak ve anlaşma sağlanması halinde sağlık kontrolünden geçirecek.

KUCKA İKNA ETTİ

Gomez ile Milan'dan takım arkadaşı olan Kucka, Trabzonspor ve ve şehir hakkında bilgiler verdiği 24 yaşındaki oyuncunun transferinde önemli rol oynuyor.

Fenerbahçe ile Trabzonspor Gomez için yarışıyor! Bordo-mavililer bir adım önde... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Milan gustavo gomez
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.