Fatih Terim Milli Takım'ı bıraktı... İlk değerlendirmeler geldi!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, görevinden istifa etti. Levent'te TFF yetkilileri ile bir araya gelen Fatih Terim, Milli Takım'ı bıraktı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, sürpriz bir karara imza attı. Terim, Milli Takım’daki görevinden istifa etti. Bir açıklama yapan Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören “Fatih Terim, Türkiye Futbol Direktörlüğünü bıraktı. Karşılıklı anlaşarak görevden ayrıldı” diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF’nin Levent’teki tesislerinde bir araya geldi ve karşılıklı anlaşarak görevden ayrılma kararı verdi.

Bu kararın ardından futbol dünyasında büyük şok yaşandı. Futbol yorumcuları durumu nasıl değerlendirdi.

ERMAN TOROĞLU

Erman Toroğlu ise Terim'in TFF tarafında işine son verildiğini iddia etti.

"Çok net olarak TFF, Fatih Terim'in işine son vermiştir ve bence de doğru yapmıştır"

ertywetw

MEHMET DEMİRKOL

Yorumcu Mehmet Demirkol bu haberi Galatasaray açısından değerlendirdi.

"Şu andan itibaran Galatasaray'da bir baskı olacak. Kulüp Terim'i ikna edebilirse Dursun Özbek yönetiminde bir rahatlama olacaktır"

erwerqwrqwr

CEM DİZDAR

"Beklenen bir durumdu"

"Durum tahmin edilebilir bir durumdu. Benim açımdan şaşırtıcı olmadı gerek Alaçatı olayı gerek başka polemikler Fatih hocanın sakin düşünemediğini gösterdi. Çok yıprandı doğru olmayan şeyler yaptı. Benim açımdan beklenen bir durumdu."

Milli Takım açısından

"Bu durum beklenen bir durum olduğu için Milli Takım için Federasyonun bir düşüncesi vardır. İlk düşünülen isim Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş'tir" dedi ve şunları ekledi.

"Şenol Güneş hoca olabileceği gibi Mustafa Denizli'de takımın takımın başına gelebilir" dedi

Saha dışı olaylar bu noktaya getirdi

"Alaçatı meselesini medya bu hale getirdi. Terim sadece bir ailenin büyüğü değil Türkiye Futbol direktörü her yerde yer alabilir. TFF'yi yönetenler bu durumu yönetemiyor. Fatih Terim'den sonra böyle büyük bir unvan olacak mı? Kim Türkiye Futbol Direktörü olacak bunlar tartışılıcakken dışardaki olayların tartışılması üzücü."

Milli Takım saha içinde çok daha farklı bir yerde olsaydı Türkiye Futbol takımı için herşey başka olur muydu?

"Milli Takımda her şey yolunda gitseydi Fatih Terim ve kadrosu biraz daha sakin mesafeli kalırlardı. İşler iyi gitmeyince olaylar bu şekilde oldu. TFF kısa vadede kadroya hükmedecek bir teknik adam bulmak zorunda"

Klüpler açısından değerlendirme
Şenol Güneş Milli Takıma geçerse Beşiktaş açısından bir hareketlilik olur. Gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama Güneş'in Beşiktaş'ı bırakması takıma olumsuz yansıyacaktır.

WETWETWERYETW

ERCAN TANER

Fatih Terimin takımdan gitmesi Arda Turan meselesi ile mi ilgili?

"Fatih Terim'in görevden gitmesi 'Arda meselesi'nden sonra kapalı kapılar ardında konuşulmaya başladı."

"Bunun duyumunu biryerden almadım tamamen komplo teorisidir."

Fatih Terim Milli Takım'ı bıraktı... İlk değerlendirmeler geldi! ile ilgili etiketler Erman Toroğlu Fatih Terim TFF
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.