Fatih Portakal'ın "Reis" rahatsızlığı! VİDEO

Fatih Portakal bu kez sevenlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taktığı "Reis" sıfatına kafasını taktı

Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı tüm hayati dönemeçlerde, milli ve yerli değerlerin karşısında konumlanan Amerikan FOX TV'nin sunucusu Fatih Portakal'dan yine garip açıklamalar geldi.

Siyasetçi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı her fırsatta "siyaset konuşmakla" eleştiren Fatih Portakal, kendi mesleği olan sunuculuğu icra edeceği yerde, muhalefete soyundu.

Bu nedenle daha bir çok kez olduğu gibi yine çuvallayan Portakal, son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevenlerinin hitap biçimi olan "Reis" ifadesine itiraz etti.

"Reis" kelimesinden duyduğu rahatsızlığı izleyenleri ile paylaşan ve bunun "muhalif gazetecilik" olduğunu sanan Fatih Portakal, "Reis kelimesi kişilerin üzerinde diktatörlük gibi, padişahlık gibi bir algı yaratıyor" dedi.

Ana Haber bülteninde yaptığı tiradda anlamlı cümle kurmakta zorlandığı da dikkat çeken Fatih Portakal, "Reis" kelimesine farklı anlamlar yüklediğini ve bu nedenle de kullanılmamasını istediğini belirtti. / SuperHaber

Fatih Portakal'ın "Reis" rahatsızlığı! VİDEO ile ilgili etiketler Fatih Portakal Erdoğan reis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.