Evlat Kokusu 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Zeynep hapiste...

Evlat Kokusu 3. bölüm fragmanı Kanal D'nin internet sayfasında yayınlandı. Fragmanda en dikkat çeken ayrıntı Zeynep'in hapiste olması. Dün akşam yayınlanan Evlat Kokusu son bölümde Çınar'ı kaçırmakla suçlanan Zeynep'in polis ekipleri tarafından soruşturulmaya başlanması dikkat çekti. Evlat Kokusu dizisinin 15 Mart Çarşamba günü yayınlanan ikinci bölümünün ardından gelecek bölümde Zeynep'in polis ekipleri tarafından gözaltına alınması seyircileri meraklandırdı. İşte Evlat Kokusu son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...

Evlat Kokusu 3. bölüm fragmaninternette yayınlandı. 15 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan Evlat Kokusu son bölümde Çınar'ı kaçırmakla suçlanan Zeynep'i polisler gözaltına alıyordu. Evlat Kokusu Yeni Bölümü ile 22 Mart Çarşamba devam edecek. İşte Evlat Kokusu son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...

Akbaşlar, Zeyno arasında büyük savaş başlayacaktır. Can, bir an olsun artık ayrı durmaya dayanamıyacak olan Zeynep, Ela’nın, durumu giderek kötüleştiğinden Aslan, Çınar bulmak zorundadır. Evlat Kokusu 3.Bölüm Fragmanı gelişmelerinde kardeşlerinden intikam almak isteyen Cevahir, eline büyük koz geçirmiştir. Oyun içinde oyun çevirirken geçmişin gölgesinde ki yalanlar yeniden yüz üstüne çıkacaktır. Akbaşlar, içlerinde büyük kargaşa yaşarken herkesin birbirine olan güveni kırılacak. Evlat Kokusu Yeni Bölümü ile 22 Mart Çarşamba devam edecek. Fragman yayınlandığında haberin devamında seyredebilirsiniz.

Evlat Kokusu yeni bölüm fragmanı dün akşam ekrana gelen son bölümde Çınar'ı kaçırmakla suçlanan Zeynep'in polis ekipleri tarafından soruşturulmaya başlanmasıyla merakla beklenmeye başlandı. Kanal D'nin sevilen dizisinde bu hafta Çınar'ı aramaya devam eden ailesi birbirlerini suçlarken masum olduğunu ispatlamak zorunda kalan Zeynep gözaltına alınınca büyük şaşkınlık yaşadı. Yalnız kaldıkları anda Zeyno'yu tehdit eden Cevahir, kendilerinden uzak durması gerektiğin aksi takdirde bir daha oğlunu asla göremeyeceğini söyledi. Çınar'ın kaybolmasından dolayı Hünkar'ı suçlayan Zümrüt ise Evlat Kokusu son bölümde hiç beklemediği bir cevap aldı.

Evlat Kokusu dizisinin 15 Mart Çarşamba günü yayınlanan ikinci bölümünün ardından gelecel bölümde Zeynep'in polis ekipleri tarafından gözaltına alınması yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan dizinin birinci bölümünde Çınar’ın hayatını kurtaran Zeynep herkes tarafından kahraman ilan edilirken evde kendileri ile birlikte çalışması için aile tarafından teklif aldı. Zor durumda olduğunu dile getiren Zeynep, aileye kendisini çalışmaya ihtiyacı olan bir kişi olarak tanıtırken yaşanacak yeni olaylar öncesi ailenin sevgisini kazanmayı başardı. Evlat Kokusu son bölümün ardından bugün yeniden takipçilerinin karşısına çıkacak.

İşte gelecek bölümün tanıtım videosu…

EVLAT KOKUSU İLK BÖLÜMÜ İLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

İlk bölümde oğlunu görmek için Çınar’ın ailesinin yaşadığı evde verilen partiye garson olarak katılan Zeynep, havuza düşen Çınar’ı kurtarınca ailenin kahramanı oldu. Partinin sona ermesinin ardından kendisini tanıtan Zeynep, hemşire olduğunu ancak çalışmaya ihtiyacı olduğu için günübirlik işler aldığını dile getirdi. Zeynep’i oldukça seven ve oğullarının hayatını kurtardığını düşünen aile ise kendisine evlerinde çalışmaları için bir teklifte bulundu.

Yıllar sonra Çınar’ı gören Zeynep ise gelen teklif karşısında oldukça heyecanlanırken Çınar ile aynı evde yaşama fikri kendisine de sıcak geldi.

Hayatında sevdiği ilk ve inandığı ilk adam tarafından kandırılan Zeynep hamile bırakıldıktan sonra terk edildiğini evdekilerden gizlerken kısa bir süre hapse girmesinin nedenini açıkladı. “Sözlümü vurdum” diyerek dürüst davranan Zeynep’in bu açıklaması ise evdekilerin kendisine şüphe ile yaklaşmasına neden oldu. Hapishane döneminde türlü zorluklar atlatan Zeynep’in hikayesi ve Çınar ile birlikte yaşayacağı olaylar dizinin gelecek hafta yayınlanacak bölümlerinde ortaya çıkacak.

Evlat Kokusu 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Zeynep hapiste... ile ilgili etiketler evlat kokusu 3. bölüm evlat kokusu son bölüm evlat kokusu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.