Evlat Kokusu 2. bölümü fragmanı yayınlandı! Zeynep Çınar'ı kaçırabilecek mi?

Evlat Kokusu 2. bölümü fragmanı internette yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi ilk günden beğenilmişti. Evlat Kokusu 15 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de ekranlarda olacak.

Evlat Kokusu 2. bölümü ile bu akşam Kanal D’deekranlara gelecek. Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan dizinin birinci bölümünde Çınar’ın hayatını kurtaran Zeynep herkes tarafından kahraman ilan edilirken evde kendileri ile birlikte çalışması için aile tarafından teklif aldı. Zor durumda olduğunu dile getiren Zeynep, aileye kendisini çalışmaya ihtiyacı olan bir kişi olarak tanıtırken yaşanacak yeni olaylar öncesi ailenin sevgisini kazanmayı başardı. Evlat Kokusu 15 Mart Çarşamba 2017'de yayınlanacak olan yeni bölümde, Zeyno verdiği zorlu mücadele sonrasında oğlunu Akbaş Ailesi'nden alabilecek mi? Peki bu hafta ne tür gelişmeler yaşanacak? Evlat Kokusu son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı haber detayda.

Kanal D’nin yeni dizisi Evlat Kokusu 15 Mart Çarşamba günü yeni bölümü ile izleyiciyle buluşurken Çınar’ın ortadan kaybolması evdekileri telaşlandıracak. Çınar’ın havuza düştüğünü düşünen ailesi küçük çocuğu hiçbir yerde göremeyince kendisini Zeynep’in kaçırdığını düşünecek. Evlat Kokusu’nun bugün yayınlanacak 2’nci bölümünde Zümrüt başına gelenlerden dolayı Hünkar’ı suçlarken Aslan Akbaş “Dünyanın öbür ucuna da gitsen seni bulacağım Zeynep Gündoğdu” diyerek genç kadının peşini bırakmayacağını söyleyecek. İşte, bugün ekranda olacak dizide yaşanacaklar…

Evlat Kokusu 2.Bölüm'de Zeyno, Çınarı kaçırabilecek mi?

İlk bölümde oğlunu görmek için Çınar’ın ailesinin yaşadığı evde verilen partiye garson olarak katılan Zeynep, havuza düşen Çınar’ı kurtarınca ailenin kahramanı oldu. Partinin sona ermesinin ardından kendisini tanıtan Zeynep, hemşire olduğunu ancak çalışmaya ihtiyacı olduğu için günübirlik işler aldığını dile getirdi. Zeynep’i oldukça seven ve oğullarının hayatını kurtardığını düşünen aile ise kendisine evlerinde çalışmaları için bir teklifte bulundu.

Yıllar sonra Çınar’ı gören Zeynep ise gelen teklif karşısında oldukça heyecanlanırken Çınar ile aynı evde yaşama fikri kendisine de sıcak geldi.

Hayatında sevdiği ilk ve inandığı ilk adam tarafından kandırılan Zeynep hamile bırakıldıktan sonra terk edildiğini evdekilerden gizlerken kısa bir süre hapse girmesinin nedenini açıkladı. “Sözlümü vurdum” diyerek dürüst davranan Zeynep’in bu açıklaması ise evdekilerin kendisine şüphe ile yaklaşmasına neden oldu. Hapishane döneminde türlü zorluklar atlatan Zeynep’in hikayesi ve Çınar ile birlikte yaşayacağı olaylar dizinin gelecek bölümlerinde ortaya çıkacak.

evlat_kokusu

Evlat Kokusu 2.Bölüm'de Neler Olacak?

Hapisten çıktıktan sonra ilk işi oğlunu bıulmak olan Zeyno, bu uğurda zorulu bir mücadele veriyor. Amsterdam'dan çıkıp İstanbul'a kadar gelen ve oğlunu her yerde arayan Zeyno, sonunda ona dair önemli ip uçları elde ediyor. Bu ip uçlarından yola çıkarak oğlunun Akbaş Ailesi'nde olduğunu öğreniyor. Yıllar önce Akbaş Ailesi'nin, kızları Ela için donör arayışına girdiklerini ve oğlunu bu amaçla kaçırıp evlat edindiklerini öğreniyor. Ve Zeyno oğluna kavuşmak için kolları sıvıyor. Akbaş Ailesi'nin içine garson kılığında sızan Zeyno, oğlunu burada görüyor ve her şeyden emin olmak için onun saç telini alarak DNA testi yaptırıyor. Çıkan sonuca göre ise Zeyno, Çınar'ın kendi öz oğlu olduğunu öğreniyor.

Evlat Kokusu 2. bölümü fragmanı yayınlandı! Zeynep Çınar'ı kaçırabilecek mi? ile ilgili etiketler evlat kokusu 2. bölüm evlat kokusu 15 mart evlat kokusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.