Mahkemelik olan Evin çifti Türkiye'ye dönemedi!

Dizileri 'Beni Affet' için Fas'a giden Deniz ve Gaye Evin mahkemelik oldu.

Beni Affet dizilerinin oyuncuları, aynı zamanda karı koca olan Deniz Evin ve Gaye Evin dizilerinin hayranlarıyla buluşmak üzere Fas’a gitmişti.
Burada hayranlarıyla buluşan çiftin başına çok talihsiz bir olay geldi.

TELEFON NUMARASI TÜM FAS’A DAĞILDI

Deniz Evin’in cep telefonu numarası bir şekilde tüm Fas’a dağıtılınca, hayranları ona ulaşabilmek için bu numarayı aramaya ve mesaj atmaya başladı. Kısa sürede yüzlerce mesaj ve aramayla karşı karşıya kalan Deniz Evin de bu durumun önüne geçebilmek için mahkemeye başvurdu.

Ancak işlerinin kısa sürede çözüleceğini uman Evin çifti, mahkeme işlemlerinin birkaç gün süreceğini ve bu yüzden de Fas’ta 1-2 gün daha kalmaları gerektiğini öğrenince Türkiye’deki planlarını ertelemek zorunda kaldı.

Gaye Evin olayı şu şekilde anlattı: “Şu an her şey yolunda… Ödül aldık Deniz’le burada… Biz bunların heyecanı içerisindeyken, bir uygulama aracılığıyla Deniz’in telefon numarasını almışlar. Facebook üzerinden de bir grupta paylaşmışlar. O yüzden Deniz’i bir günde yüzlerce kişi aradı. Şikayetçi olduk, olay savcılığa gitti. Aramalar durdu Facebook’taki grup bloke edildi. Herhangi bir sorun kalmadı çok şükür

Mahkemelik olan Evin çifti Türkiye'ye dönemedi! ile ilgili etiketler Fas mahkeme deniz evin gaye evin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.