Eto'o'ya Türkiye'den flaş transfer teklifi!

Antalyaspor'da Samuel Eto'o'nun menajerinin yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Kamerunlu yıldızın Antalyaspor'dan kesin olarak gitmek istediği ortaya çıktı. Devreye ise sürpriz bir takım girdiği kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başladı. İşte detaylar...

Samuel Eto'o, Antalyaspor'dan ayrılmak istediğini başkan Ali Şafak Öztürk'e iletti. Dünya yıldızı forvet kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. 36 yaşındaki santrfora Süper Lig'den flaş bir teklif yapıldığı iddia edildi.

Geçmiş dönemde Samuel Eto'o ile ilgilenen Fenerbahçe, Kamerunlu forveti tekrar gündemine aldı. Forvet arayışında olduğu dönemde Roberto Soldado'yu kadrosuna katarak bu bölgedeki ihtiyaçlarını gideren sarı-lacivertli ekip, Robin van Persie'nin bitmek bilmeyen sakatlık sıkıntılarıyla birlikte yeni santrfor arayışına girdi.

Eto'o'dan gelen haberden sonra harekete geçen sarı-lacivertli yönetimin ilk temaslarını gerçekleştirdiği ve yıldız oyuncuyu sezon sonuna kadar kadrolarına katma konusunda hummalı bir çalışma yürüttükleri dile getirildi.

Türkiye'de mutlu olan yıldız oyuncunun sarı-lacivertlilere katılmaya sıcak baktığı ifade ediliyor. Eto'o transfer sezonunun bitimi olan cuma gününe kadar çubuklu formayı giyebilir.

Eto'o'ya Türkiye'den flaş transfer teklifi! ile ilgili etiketler Antalyaspor Fenerbahçe Transfer eto
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.