KADEM Haberleri

KADEM Vakfı, toplumda kadınların birikimlerini ve yeteneklerini daha verimli kullanabilecekleri uygun zeminler oluşturmayı amaç edinirken; nitelikli, toplumsal farkındalığı yüksek, özgüven sahibi şahsiyetler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Vakfımız üniversite çağındaki genç kızlarımızın sosyo-kültürel, ekonomik, sanatsal ve akademik alanda üretken bireyler olmalarını teşvik etmek üzere Türkiye genelinde kurduğu yurtlar aracılığıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

KADEM Vakfı yurtları, genç kızlarımızın eğitimlerini sürdürürken her türlü barınma ihtiyaçlarını ve güvenliklerini önceleyerek hizmet vermektedir. Farklı seçeneklerdeki odaları, kütüphane, bilgisayar ve etüt alanları, toplantı ve konferans salonları, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmetleri, çamaşırhane ve ütü bölümleriyle yurtlarımız modern, temiz ve konforlu yaşam alanları sunmaktadır.

Yurtlarımızda; geleceğin bilinçli anneleri ve başarılı şahsiyetleri olacak genç kızlarımız için sosyal hayatlarında ihtiyaç duyacakları her konuda seminerler, atölye çalışmaları, tarihi-kültürel geziler ve sosyal sorumluluk projeleri düzenlenmektedir.