Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölümde Tipi Hızır'ı vuruyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölüm ile ekranlara geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölüm fragmanı internetten yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölümde Tipi Hızır'ı vuruyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölümü herkesi ekran başına kilitleyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölüm fragmanı internetten yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölümde Tipi Hızır'ı vuruyor.

Atv'nin salı akşamları ekranlara gelen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu akşamda aksiyon dorukta. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz konusu ve oyuncu kadrosu ile de yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyicilerin kalbinde taht kurdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Fragmanda masa üyelerinin Hızır'a olan öfkesi geçmemiştir; özellikle de Tipi'nin. Kan davasına dönen hikayenin sonu herkesi şaşırtacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile 14 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan 57. bölüm fragmanında Meryem, Suzi'yi Çakırbeyli erkeklerinden uzak durması gerektiği yönünde uyarıyor. Esra ve İlyas arasında gerçekleşen konuşmadan beklenen sonuç bir türlü çıkmıyor. Hızır hiç beklemediği anda Tipi'nin kurşunu ile yere yığılıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölümde neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Çakırbeyli kadınları Suzi tehdidi altındadır. Meryem evin erkeklerini korumak adına harekete geçer fakat Esra'nın yüzüğünü fırlatmasıyla tüm çabalar boşa çıkacaktır. Suzi'nin İlyas'ı ziyaret etmek için nihayet bir engeli kalmamıştır.

Hızır, Fahri'ye sıkılan kurşunlardan aleyhine el kaldıran masa üyelerini sorumlu tutar. Yine de planlarını yalnızca kendisini düşünerek yapmaz. Nitekim Hızır kaybederse herkes kaybedecektir. Silahlarını örgüte satıp O'nu devre dışı bırakmak isteyen Ercüment'i öldürme niyetindedir. İlk hamlesi Servet'in açgözlülüğünden faydalanarak Mert'e tuzak kurmak olur. Hızır ne kadar tehlikeli bir oyunun içinde olduğunun farkındadır. CIA ile restleşmeye hazırdır ve yanındakileri korumak adına planlarını açık etmez.

İlyas bu aşamada devre dışı bırakıldığı için oldukça rahatsızdır. Bir taşla iki kuş vurma niyetinde olan CIA, Suzi üzerinden oyun kurarak Davut ve Nevzat'ı bitirmeyi amaçlar. Masa üyelerinin Hızır'a olan öfkesi geçmemiştir; özellikle de Tipi'nin. Kan davasına dönen hikayenin sonu herkesi şaşırtacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölüm fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölüm 2. fragman


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Öfkesini kontrol edemeyen Hızır, bitap halde Ercüment'e haddini bildirmeye gitmiştir; ama artık aynı masada oturduklarından şahsi bir hesaplaşma sonucu birbirlerini öldüremezler. Hızır'ın gazabından masadakiler de nasibini alacaktır. O'nu kurtarmak adına el kaldıran dostlarını artık düşman gibi görmektedir. Konuşacak bir şeyi kalmadığından eski dostlarına olan nefretini beklenmedik bir şekilde gösterir. Masa üyeleri, hayatını kurtardıkları adamın yaptıkları karşısında neye uğradıklarını şaşırırlar. Etrafa saçılan kurşunlar kardeşliği bozacaktır.

Mert beni ezecekmiş! - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 56. Bölüm

Çakırbeylileri güçsüzleştirme çabası içinde olan Ercüment ilk amacına ulaşmıştır. Devamındaki hedefi ise Hızır'ı masanın liderliğinden etmek olacaktır. Son yaşananlardan sonra masada bununla yetinmeyecek yeni düşmanlar da vardır.

Hızır ile otel odasında bir araya gelen Suzi, gün geçtikçe Meryem için daha büyük bir tehdit oluşturur. Ceylan'ın sahip olduğu bu bilgiyi Meryem'le paylaşması huzur kaçıracaktır. İlyas ve Esra cephesinde ise işler bir türlü yoluna girmez. Adım atma sırası İlyas'tadır fakat bu öyle kolay olmayacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57. bölümde Tipi Hızır'ı vuruyor ile ilgili etiketler ATV eşkıya dünyaya hükümdar eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 57. bölüm tipi Hızır eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 57. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.