Eski eşi Tuba Büyüküstün'ü silemedi!

Tuba Büyüküstün'ün eski eşi, Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı 'Daha' filminin galası önceki akşam Etiler’de gerçekleşti. Galaya Saylak'ın eski eşinin ismini afişten silmemesi damga vurdu.

Onur Saylak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Hakan Günday’ın romanından uyarlanan, başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan ve genç oyuncu Hayat Van Eck’in paylaştığı filmin galasına ilgi büyük oldu.

BÜYÜKÜSTÜN GALAYA KATILMADI!

Onur Saylak ile boşanmadan önce filmde rol alan Tuba Büyüküstün'ün galaya katılmaması dikkat çekti. İkili geçtiğimiz aylarda 'Onur Saylak, Tuba'yı afişten sildi' haberleriyle gündeme gelmişti.

"MÜSAİT OLAN OYUNCULAR BURADA"

Filmin galasında ilk kez konuşan Onur Saylak “Müsait olan bütün oyuncularımız burada. Tuba'nın ismini filmin afişinden silmek gibi bir şey söz konusu değil. Filmin afişi çok çok önceden yapıldı. 'Fragmandan çıkardı' diye bir şey daha duydum, öyle bir şey hiç söz konusu değil. Bu iddialar birilerinin hayal gücüyle yazdığı yazılar” yanıtını verdi

5a55d21fc03c0e2b30fa1699

5a55d3e3c03c0e2b30fa16c4

Eski eşi Tuba Büyüküstün'ü silemedi! ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün Onur Saylak daha
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.