Ertuğrul Özkök ise böyle teşekkür etti: Kızlar bizi vasatlıktan kurtardınız!

Hürriyet gazetesinin ve gazetenin yazarı Ertuğrul Özkök'ün Aydın Doğan ve ailesinin yakın dostu Gülben Ergen'i magazin skandalından kurtarma çabası sürüyor.

Evli işadamı Tolga H. Duğles ile "yasak aşk" yaşadığı iddiasının ardından Yeşim Salkım ile Seren Serengil tarafından topa tutulan Gülben Ergen zor günler yaşıyor.

Tolga H. Duğles ile "yasak aşkın" gündeme gelmesi ile sahneye çıkan Yeşim Salkım, eski eşi Hakan Uzan ile ilişkisini de Gülben Ergen'in bozduğunu öne sürdü.

Ergen hakkında çok ağır ithamlarda bulunan Salkım'ın, “Ben otel odalarında kimseyle basılmadım, para karşılığı satılmadım” sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Bu arada, geçtiğimiz gün yurt dışına çıkarken kendisine soru soran muhabiri iterek elinden mikrofonunu almaya çalışan Gülben Ergen hakkındaki haberler nedeniyle sinirlerinin ne kadar yıprandığını gözler önüne serdi.

Gülben Ergen'i bu zor durumdan kurtarmak için seferber olan Hürriyet gazetesi ise son dönemde ilginç haber ve köşe yazıları ile gündeme geliyor.

Son olarak Ertuğrul Özkök bugün konu ile ilgili medya tarihine geçecek bir yazıya imza attı.

Günlerdir gazetesinin haber yapmamakta direttiği olay hakkında şaşırtıcı ifadeler kullanan Özkök, Gülben Ergen'e yönelik "yasak aşk" ve "fuhuş" iddialarını barındıran olayla ilgili; "Kızlar size teşekkür ederim, bize bir hafta siyaseti unuturdunuz" yorumu yaptı.

Olayı sempatik ve basit bir magazin haberi seviyesine çekmek için çaba sarf eden Özkök skandal hakkında şu ifadeleri kullandı;

SEVGİLİ Gülben... Sevgili Yeşim... Sevgili Seren... Size yürekten teşekkürler...

- Bize televizyon haberlerini kapattıran iç siyaseti unutturdunuz...

- Bitmeyen sınır tatbikatlarını, “Eyyy” diye başlayan sözleri, Kadir Abi’nin nedenini bir türlü öğrenemediğimiz istifasını...

ABD’ye, Suriye’ye, Irak’a, Kuzey Irak’a, İran’a, Mısır’a, Maçin’e, Vanuatu’ya bitip tükenmek bilmeyen meydan okumaları...

- Üst akılı, “Herkes bizi kıskanıyor” sözlerini...

Yani Türkiye’nin bütün vasatlıklarını üç gün için de olsa unutturdunuz...

Ertuğrul Özkök ise böyle teşekkür etti: Kızlar bizi vasatlıktan kurtardınız! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Seren Serengil Yeşim Salkım Ertuğrul Özkök İzzet Çapa Hürriyet Aldatma İhanet
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.