Piyango bu kez ona vurdu! Nazlı Çelik sigara paketini kaptırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslamabad'da düzenlenecek 13. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Zirvesi'ne katılmak üzere Pakistan'a gitti. Pakistan yolunda, uçaktan son bilgileri SuperHaber aktarıyor...

Seyahatte, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'a, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da eşlik ediyor.

UÇAKTA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pakistan ziyaretini çok sayıda basın mensubu da takip ediyor.

Bu gazeteciler arasında Star Ana Haber'in başarılı spikeri Nazlı Çelik de bulunuyor.

ewferger

Erdoğan ile başarılı haberci Nazlı Çelik arasında uçakta geçen ilginç bir sohbet de dikkatlerden kaçmadı.

Her fırsatta çalışma arkadaşlarını ve karşılaştığı vatandaşları sigarayı bırakmaya teşvik eden Erdoğan'ın sigarayı bıraktırdığı son tiryaki Nazlı Çelik oldu.

ferojerg

Nazlı Çelik'in sigara kullandığını öğrenen Cumhurbaşkanı, paketine el koydu ve ünlü spikerden sigarayı bıraktığına dair yazılı söz aldı.

Çelik, sigarayı bırakmakta gönülsüz olsa da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ısrarı karşısında sigarayı bıraktığına dair notun altına imzayı atmak zorunda kaldı.

SuperHaber Özel

Piyango bu kez ona vurdu! Nazlı Çelik sigara paketini kaptırdı ile ilgili etiketler Nazlı Çelik sigara Erdoğan Pakistan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.