Erdoğan'ın özel kalem müdürü albüm çıkardı, o şiiri marş yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın meydanlardan sık sık dile getirdiği Arif Nihat Asya'nın 'Dua' şiiri, Sanatçı Mustafa Kamacı'nın seslendirmesiyle marş oldu. Parçanın ortaya çıkış serüvenini anlatan Kamacı, "Bu marş ile İslam coğrafyasında bir uyanışa vesile olmak istedik. Cumhurbaşkanımız da oldukça beğendi" dedi. Mustafa Kamacı aynı zamanda uzun süredir Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü olarak görev yapıyor

Tasavvuf alanında önemli çalışmalara imza atan sanatçı Mustafa Kamacı, 'Kehkeşan' adlı ses getirecek bir albüm çalışmasına imza attı. Albümün çıkış parçası ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her fırsatta andığı Arif Nihat Asya'nın 'Dua' adlı şiirinin marş olarak düzenlenmiş hali.

Ocak ayında albüm için çalışmaların başladığını açıklayan Kamacı, Türkçe, Arapça ve İngilizce ilahilerden oluşan bir proje için Sinan Kayabaşı hummalı bir sürece girdiklerini ifade etti.

Sami Yusuf, Maher Zain gibi sevilen sanatçıların ritmini Türkiye'ye taşıma hedefiyle ilahileri yorumladığını paylaşan Kamacı, Yusuf İslam, Cem Karaca, Yusuf Nalkesen gibi önemli isimlerin parçalarını düzenlediklerini dile getirdi.

Erdoğan'ın duası marş oldu

Albümün çıkış parçası olan 'Dua' marşı ise kısa sürede çok sayıda dinleyici tarafından beğeniyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın meydanlarda sık sık andığı Arif Nihat Asya'nın 'Dua' şiirini Mustafa Kamacı marş olarak düzenledi.

Parçanın hazırlık aşamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da marşı beğeniyle dinlediğini ifade eden Kamacı, çalışmanın perde arkasını bu ifadelerle anlattı:

"İslam coğrafyasında da ses bulacak bir albüm için hazırlıklarımıza başladığımızda, Sayın Cumhurbaşkanımızın milyonlara karşı okuduğu 'Dua' şiirine de yer vermek istedik. Şiirin sokaktaki karşılığına baktığımızda Cumhurbaşkanımızı gördük. Onun da onayını alarak güzel bir eser hazırlamış olduk."

Sürpriz destek

Türk Halk Müziği'ni seven ve iki de türkü besteleyen Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da albümde katkısı büyük. Kalın, parçaların seçim ve düzenlenme aşamasında sanatçıya yoğun bir şekilde destek vermiş.

Dillerden düşmeyecek marş

4 dakikalık klip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bizzat seslendirdiği 'Dua' şiirinin 'Biz kısık sesleriz' mısralarıyla başlıyor. Albüm çıkmadan önce sosyal medya üzerinden yayınlanan klip, kısa süre içerisinde çok sayıda müzikseverden tam not aldı.

O KLİBİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mustafa Kamacı kimdir?

Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde özel kalem müdür yardımcısı. Siyaset yüksek lisansı yaptı. İngiltere'de eğitim gördü. İngilizce biliyor.

Erdoğan'ın özel kalem müdürü albüm çıkardı, o şiiri marş yaptı ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.