Erdoğan, Olçok'un mezarı başında Kuran okudu/Video...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliği'ni ziyaret etti. Erdoğan bu ziyaretin ardından, Karacaahmet Mezarlığı'ndaki Erol Olçak ile oğlu Abdullah Tayyip Olçak'ın mezarlarını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliğinin ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank'ın kabrini ziyaret ederek, dua etti.

varankkabir

Kabir ziyaretine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ve bazı milletvekilleri de katıldı.

EROL OLÇOK VE ABDULLAH TAYYİP OLÇOK'UN KABİRLERİNE ZİYARET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'nda, aralarında AK Parti'nin kuruluşundan bu yana reklam, kurumsal tanıtım ve organizasyon konularında büyük emek veren reklamcı Erol Olçok ve 16 yaşındaki oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 15 Temmuz şehitlerinin kabirlerini ziyaret ederek, dua etti.

olcokkabir

Yaklaşık 45 dakika süren ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, mezarlıktan ayrıldı.

Erdoğan, Olçok'un mezarı başında Kuran okudu/Video... ile ilgili etiketler Erdoğan 15 Temmuz kabir ziyareti erol oçok İlhan Varank
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.