Cumhurbaşkanı Erdoğan'a opeRUSyon! Öyle bir röportaj hiç olmadı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rus gazetesi İzvestiya'ya verdiği demeçte, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde geniş çaplı yeni bir operasyon düzenleyebileceğini ve bir Kürt devleti kurulmasının önlenmesi için Menbiç ve Rakka'yı kontrol altına alabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Harran'da Suriyeli sığınmacıların kaldığı bir kampı ziyaret etmesi ardından İzvestiya gazetesine konuştuğu iddia edilmişti.

Rusya'da yayımlanan İzvestiya gazetesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazete için verdiği demeçte, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde geniş çaplı yeni bir operasyon düzenleyebileceğini söylediğini iddia etmişti.

Ancak böyle bir röportaj yapılmadığı ortaya çıktı! Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada İzvestiya gazetesi yalanlanarak, bu gazeteye Erdoğan tarafından herhangi bir açıklama yapılmadığı aktarıldı.

RÖPORTAJ YALANI!

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bugün bir Rus haber ajansını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzvestiya gazetesine konuştuğu iddiasına yer verildiği hatırlatıldı.

Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz konusu gazeteye konuşmasının söz konusu olmadığı belirtildi. Bu asılsız habere itibar edilmemesi istendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a opeRUSyon! Öyle bir röportaj hiç olmadı... ile ilgili etiketler Erdoğan Suriye YPG
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.