Erdoğan: Bize saldıranlara Osmanlı tokadını atarız!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti Eskişehir il kongresinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

2019 seçimleri ülkemiz için en kritik seçimlerinden biri olacak. Türkiye'nin 2019 kavşağını da başarıyla dönmekten başka şansı yoktur. Bu süreçte durma, duraksama, rehavete kapılma lüksümüz yok. Bizim yapacak daha çok işimiz var.

25 havalimanı 57 oldu. İstiyoruz ki vatandaşımız evinden çıkıp 15 dakikada havalimanından istediği yere gitsin.Eğer Atatürkçüysen bu ülkeyi muhasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için ne yaptın.

"BURADAN DÜNYAYA SESLENİYORUM"

Buradan dünyaya sesleniyorum: Dünyada şu anda bir numaralı havalimanını biz yapıyoruz. Bu yılın sonuna kadar yılda 150 milyon yolcu kapasiteli havalimanımız açılıyor. 2023'te bu sayı 200 milyona çıkacak ve bir numara. Buralara durup dururken, yan gelip yatarak gelmedik.

"BU HAREKETİN KÖKLERİ HİRA DAĞI'NDA..."

AK Parti olarak 17 yıllık bir hareket olsak da bizler zengin bir medeniyetin temsilcisiyiz. Biz kökü mazide olan gözü ati'de bir geleneğin bugünkü mümessilleriyiz biliyorsunuz değil mi? Bu hareketin kökleri Hira Dağı'nda, Malazgirt'te, Dumlupınar, Sakarya, Çanakkale'dedir. Bu davanın temelinde Şeyh Edebali'nin vasiyeti, Seyit Onbaşı'nın cesareti Hasan Polatkan'ın hizmet aşkı var. Biz daha 21 yaşında genç bir padişah iken 'Ya ben Bizans'ı alırım ya da Bizans beni...' Sultan Fatih'in torunlarıyız... Ve elbette biz Allah'tan başka zafer sahibi yoktur diyen bir tevekkülün temsilcileriyiz.

"MAKAMLARA RANT KAPISI OLARAK BAKANLAR BU KUTLU ÇATININ ALTINA BARINAMADILAR"

Biz ana muhalefetin başındaki zat gibi 9 seçim kaybetmesine rağmen koltukta oturanlardan olmadık. Makam hırsı olanlar, makamlara rant kapısı olarak bakanlar bu kutlu çatının altına barınamadılar. Bunun için sürekli kendimizi yeniliyoruz. Tespit edebildiğimiz kadarıyla eksikliğimizi tespit ediyoruz.

"YA BU OYUNU BOZACAĞIZ, YA DA BİR ASIR DAHA AYAĞIMIZDA PRANGALARLA YAŞAYACAĞIZ"

Ülkemiz gerek içeride gerekse sınırları dışında tarihinin en çetin mücadelelerinden birini veriyor. FETÖ, DEAŞ, PKK, YPG gibi terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz mücadele sadece bugünümüz için değil, istikbalimiz için hayati bir önemdedir. Ülkemizin geleceğini esir almaya yönelik kirli tezgahları parçalamaktan başka şansımız yok.

Tüm vatandaşlarımın şu hakikatı görmelerini istiyorum, ya olacağız ya öleceğiz. Ya bunu oyunu bozacağız ya da bir asır daha ayağımızda prangalarla yaşayacağız.

"GÜN KUTUPLAŞMA DEĞİL, KUCAKLAŞMA GÜNÜ"

Gün kutuplaşma değil, kucaklaşma günüdür. Gün ihtilaf değil, ittifak günüdür. Ben milletimde bunu görüyorum.

Erdoğan: Bize saldıranlara Osmanlı tokadını atarız! ile ilgili etiketler Erdoğan Eskişehir canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.