Erdoğan: Akan her damla kanın hesabını o silahların asıl sahiplerine çıkartacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İstanbul Teşkilatı'nın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği bayramlaşma töreninde ABD'ye sert tepki gösterdi... "dost bildiğimiz ülkeler Türkiye'nin bütünlüğünü tehdit eden terör örgütleriyle birlikte yürüme konusunda sakınca görmüyorlar. Hayati bir yanlış yaptıklarını anlayacaklar." diyen Erdoğan, YPG'ye verilen silahlarla akan her damla kanın faturasının o silahın asıl sahiplerine çıkartılacağını söyledi... AK Partililerden bildikleri FETÖ üyesi varsa bunları bildirmelerini isteyen Cumhurbaşkanı, FETÖ elebaşının iade edilmemesini hatırlattı ve "Bakınız bey bey Pensilvanya'da çiftlikte yaşıyor değil mi? Amerika bunu niye bize vermiyor? Buradan da bir şey anlamanız gerekiyor." diye konuştu... Erdoğan konuşmasında 2019 seçimleri öncesinde partide büyük bir revizyona gidileceğini de söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İstanbul Teşkilatı'nın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği bayramlaşma töreninde ABD'ye sert tepki gösterdi... "dost bildiğimiz ülkeler Türkiye'nin bütünlüğünü tehdit eden terör örgütleriyle birlikte yürüme konusunda sakınca görmüyorlar. Hayati bir yanlış yaptıklarını anlayacaklar." diyen Erdoğan, YPG'ye verilen silahlarla akan her damla kanın faturasının o silahın asıl sahiplerine çıkartılacağını söyledi...

AK Partililerden bildikleri FETÖ üyesi varsa bunları bildirmelerini isteyen Cumhurbaşkanı, FETÖ elebaşının iade edilmemesini hatırlattı ve "Bakınız bey bey Pensilvanya'da çiftlikte yaşıyor değil mi? Amerika bunu niye bize vermiyor? Buradan da bir şey anlamanız gerekiyor." diye konuştu...

Erdoğan konuşmasında 2019 seçimleri öncesinde partide büyük bir revizyona gidileceğini de söyledi...

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Öncelikle bugün anmamız gerekenler gazilerimizi ve şehitlerimizdir. Bin yıldır bu toprakları kanlarıyla sulayarak vatan yapan, özellikle terörle mücadelede ve 15 Temmuz'da destan yazan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Önümüze çıkan her sıkıntının bir imtihan olduğunu biliyoruz.

DOST BİLDİĞİMİZ ÜLKELER

Biz ülkemiz, milletimiz ve kardeşlerimiz için bu zaferi kazanmak istiyoruz. Türkiye bir yandan terör örgütlerinin hain saldırlarıyla, bir yandan diplomatik ayak kaydırmalarla aynı anda mücadele ediyor. Durmak yok yola devam, derdimiz bu.

Suriye sınırlarımız boyunca bir terör koridoru kurma girişimini, Fırat Kalkanı Harekatıyla sekteye uğratmıştık.

Fakat dost bildiğimiz ülkeler Türkiye'nin bütünlüğünü tehdit eden terör örgütleriyle birlikte yürüme konusunda sakınca görmüyorlar. (ABD'nin YPG'ye verdiği silahlar) Hayati bir yanlış yaptıklarını anlayacaklar. Sınırlarımızda bir terör devleti kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Türkiye bir çadır devleti değildir, herkes bunu bilmelidir. Türkiye'ye saldıranların başlarını inlerinde ezmeye devam edeceğiz. Bu adımların hepsi NATO'daki işbirliğine aykırıdır.

MEŞRU MÜDAFAA HAKKIMIZI ENGELLEMEK İSTEYENLERE MESAJIM ŞU

Meşru müdafaa hakkımızı engellemek isteyenlere mesajım şudur; terör örgütüyle yol yürürseniz bizimle bir geleceğiniz olmayacak çok iyi bilmelisiniz. Aynı şekilde ülkemizde darbe girişiminde bulunan terör örgütünün elebaşını ülkenizde bulundurarak Türkiye'nin gönlünde kapanmaz bir yara açıyorsunuz.

Geçtiğimiz 15 yılda türkiyeyi kronik sorunlarında kurtarıp, ülkemizi bu seviyeye getirme başarısını hep birlikte gösterdik. Manşetlerle çarpışa çaprışa, partimize kurulan tuzakları boza boza bu günlere ulaştık. Bu yola sadece başımızı değil, bedenimizi, vücudumuzu bütün ruhumuzu koyduk. Birileri gibi fildişi kulelere kendimizi hapsetmedik.

AK PARTİ'NİN ANA OMURGASI SAPA SAĞLAM AYAKTA

Bu dönemde makam mevkilere kendilerini kaptıranlar elbette oldu, bugün onların hiçbiri aramızda yok. Şayet kendilerini bir şekilde gizleyerek etrafta dolaşanlar varsa onların da hesaplarının görüleceği günler yakındır. AK Parti'nin ana omurgası sapa sağlam ayaktadır.

METAL YORGUNLUĞU VE 2019 REVİZYONU

İstiyoruz ki bu metal yorgunluğunu giderelim güçlü bir şekilde 2019 Mart'ına Kasım'ına hazırlanalım. Ardından bir de ne geliyor olağan büyük kongremiz geliyor. Bu dayanışmamız, bu birlikteliğimiz farklı yerlere bir mesaj olacaktır. Bunu yapmak zorundayız, zira kimse birbirine ne gücenecek, ne gocunacak. Şunu unutmayın AK Parti bu ülkede ilklerin partisidir ve olmaya devam edecektir.

PARTİLİLERE FETÖ ÇAĞRISI

Hele hele bildiğiniz, bulduğunuz bir FETÖ terör örgütü üyesi varsa bunları bildireceksiniz, bildirmiyorsanız sorumlusunuz. Bakınız bey bey Pensilvanya'da çiftlikte yaşıyor değil mi? Amerika bunu niye bize vermiyor? Buradan da bir şey anlamanız gerekiyor."

Erdoğan: Akan her damla kanın hesabını o silahların asıl sahiplerine çıkartacağız ile ilgili etiketler Erdoğan AK Parti Haliç Kongre Merkezi bayramlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.