En küçük bordo bereli AK Parti Kongresi'nde! / VİDEO

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan AK Parti Kahramanmaraş il kongresinde konuştu. Erdoğan konuşması sırasında bordo beresi ve kamuflajıyla dikkat çeken bir kız çocuğunu kürsüye çıkardı.

Bize verdikleri sözü tutan Edelere şahsım, milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Unutulmaz bir iş yaptı. Cesareti ile, gözünün o kararlılığı ile, çalışkanlığı ile destanlara konu olan Maraş, gönül dünyasının zenginliği ile de ülkemizde bir başka yere sahip.

erdogan-kaa

"YAVAŞ YAVAŞ GERÇEKLERİN FARKINA VARACAKLAR"

Bugün artık maziden atiye kurduğu köprüyle kim olduğunu bilen, bugün nerede durduğunun farkında, gelecekte nereye gitmek istediğinin şuurunda bir Türkiye vardır. Bize hala dünkü Türkiye gözüyle bakan, bu şekilde muamele edenler yavaş yavaş gerçeklerin farkına varmaya başladılar.

"KERAMETİ KENDİNDEN MENKUL OLANLARIN DEVRİ BİTİYOR"

Türkiye'nin silkinişi ve yeni bir diriliş içine girmesi, bölgemizdeki ve dünyadaki pek çok toplumu da harekete geçirmiştir. Kerameti kendinden menkul olanların devri bitiyor.

"TÜRKİYE'NİN BÖYLE BİR NİYETİ YOKTUR"

Sömürgecilere gönüllü köle yazılanlar, kendileri bilirler. Ne Türkiye'nin ne de kardeşlerimizin ve dostlarımızın böyle bir niyeti yoktur.

"BUNLAR BİR MİLLETİN KÜLLERİNDEN DİRİLİŞİDİR"

Mehmetdimiz cuma ile beraber cephede görevini yerine getiriyor ve düşmana doğru yürüyor. Bunlar, bir milletin küllerinden yeniden dirilişidir. Şimdi yeniden diriliyor bu millet ve hesabını soruyor. Hesabı sormaya devam edeceğiz. Bugün de terör örgütlerini ve onların arkalarındaki güçleri eninde sonunda çökerteceğiz.

"HEP BİRLİKTE YÜRÜRÜZ"

Edeler, 15 Temmuz'da ne dedik, meydanlara dedik. Siz 15 Temmuz'da meydanlara döküldünüz. Şimdi de böyle bir karar aldığımız anda hemen haberi veririz önce şahsım sonra da Edeler ve milletim hep birlikte yürürüz. Az önce söylediğim söz İnebahtı Savaşı'nda, Kıbrıs'ı da ele geçirdiğimiz bir dönemde şöylenmişti. Biz dün neysek bugün de aynıyız.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI'NA ÇAĞRI

Sevgili gençlerle ilgili belediyemize bir talimatım var. Senegal'deki Goree Adası'nın dili olsa da ah bu sömürge dönemini bir anlatsa. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı bu gençlerimizi Senegal'e Goree Adası'na götürecek, nasıl bir insanlık dışı pazar kurulduğunu orada bizzat görme imkanı bulacaklar.

"SEFER GÖREV EMRİ OLANLAR HAZIR OLSUN"

('Reis bizi Afrin'e götür' tezahüratları üzerine) İnşallah hep beraber gideceğiz. Sefer görev emri olanlar hazır olsunlar. Şu an ihtiyaç yok ama... Yeni bir dirilişin arefesinde bulunuyoruz. Eşrefi mahlukata, insana hakettiği değerle bakmayan hiç kimsenin bizim nezdimizde kıymeti olamaz.

Erdoğan, konuşması sırasında, bordo bere takmış, kamuflaj giymiş kız çocuğunu sahneye çağırdı.

En küçük bordo bereli AK Parti Kongresi'nde! / VİDEO ile ilgili etiketler Erdoğan Kahramanmaraş canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.