Erdi Ünver: "Arda Turan'la tanıştık o da..."

Survivor 2017 yarışmasıyla tanınan Erdi Ünver, yakında Şanlıurfa’da çekimlerine başlanacak, 'Seni Unuttum' adlı sinema filmiyle oyunculuk macerasına atılacağını açıkladı.

Bebek’teki bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Erdi Ünver, Survivordan sonra oyunculuk dersleri almaya başladığını, romantizm ya da aksiyonda iddialı olduğunu anlatıp film hakkında, "Şanlıurfa ve Elazığ’da çekeceğiz. Romantik komedi yapacağız. 26 Eylül’de çekimlere başlayacağız. Şanlıurfa ve Elazığ’daki yaşamı anlatacağımız ve kültür içerikli bir film olduğu için teklifi kabul ettim. Oyunculuk benim için iyi bir deneyim olacak. Karakter bana yakın, bazen sert bazen neşeli” dedi. Ünver, kendisi gibi Bayrampaşalı olan Arda Turan’la karşılaştırılması üzerine ise, "Arda Turan'la tanıştık o da bizim gururumuz. Kendimi onunla kıyaslamak için daha erken o rütbeye ulaşmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

iste-survivor-erdi-nin-yeni-projesi-9901841

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. Aslen Kırklarelilidir. Ancak hayatını İstanbul Bayrampaşa’da sürdürmektedir. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden mezun olmuştur, amatör olarak futbol ile ilgilenmektedir. Gümrük komisyonculuğu yapan Erdi Ünver’in en büyük hayali ise futbolcu menajeri olmaktır.

Göz6 yarışmasında ani çıkışları ve kendine olan özgüvenini her fırsatta dile getirmesi nedeniyle geçtiğimiz sezonki yarışmacılardan Semih Öztürk’e benzetilen yeni sezon Survivor yarışmacısı, yarışmanın tanıtım bölümünde kendine olan özgüvenini şu sözlerle dile getirmiştir: "Denizleri yaka yaka milyonları Survivor’a götürüyorum." Survivor’ı psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımlıyor.

Erdi Ünver: "Arda Turan'la tanıştık o da..." ile ilgili etiketler Survivor erdiünver yeniproje
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.