Enis Berberoğlu için cezaevinde önceden oda mı hazırlandı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun yargılanırken cezaevinde odasının hazırlandığı iddiasını Yozgat'tan yanıtladı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Enis Berberoğlu'nun tutukluluğu öncesinde Maltepe Cezaevi'nde oda hazırlandığına dair açıklamasına yanıt vererek, "Bu açık bir yalan, daha da ötesi çok açık bir iftiradır. Vatandaşı tahrik etmek için yapılan bir iftiradır. Bu dediğin iftirayı ispat etmezsen o zaman namuslu, şerefli bir adamım diye toplumun içinde gezme" dedi.

kk-yuruyus2

Ramazan Bayramı'nı memleketi Yozgat'ta geçiren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aydınçık ilçe meydanında vatandaşlar ile bayramlaştı. Burada bir konuşma yapan Bakan Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Enis Berberoğlu'nun yargılanması sırasında Maltepe Cezaevi'nde odasının hazırlandığı iddialarına yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sürekli yalan söylediğini ifade eden Bakan Bozdağ, "Şimdi sabah bir başka bir şey söylüyor, diyor ki, 'Maltepe Cezaevi'nde oda hazırlanıyordu' diyor. 'İşte birisi gelecek ona hazırlık yapılıyor, belli ki ceza daha önceden ona hazırlık yapılıyor' diyor. Güya Enis Berberoğlu hakkındaki ceza çıkmadan cezanın ne olacağının bilindiğini ifade ediyor. Bakın buradan çok net söylüyorum, Sayın Kılıçdaroğlu, milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorsun. Yalan söylüyorsun. Yalanı söylerken de yüzün kızarmıyor. Böyle bir şey yok. Böyle bir şey olması da mümkün değildir. Bu açık bir yalan, daha da ötesi çok açık bir iftiradır. Vatandaşı tahrik etmek için yapılan bir iftiradır." dedi.

Enis Berberoğlu için cezaevinde önceden oda mı hazırlandı? ile ilgili etiketler Enis Berberoğlu Bekir Bozdağ CHP maltepe cezaevi Kılıçdaroğlu oda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.