Emre Altuğ ‘Neden ayrıldınız?’ sorusunu yanıtladı!

Şarkıcı Emre Altuğ, katıldığı programda 2,5 yıl önce biten evliliğiyle ilgili açıklama yaptı.

Magazin dünyasının en çok konuşulan ve nedeni bu kadar zaman sonra bile açıklanmamış olan Emre Altuğ ve Çağla Şikel ayrılığı Duymayan Kalmasın programında masaya yatırıldı. Program sunucularının sorularını büyük bir içtenlikle yanıtlayan Emre Altuğ, çocukları ve biten evliliğiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Sözlerine sosyal medya hesabından kendisine mesaj atan ve onları barıştırma çabası içinde olanlara seslenerek başlayan Emre Altuğ, “Rica ediyorum bizi birleştirme çabanızdan vazgeçin” şeklinde seslendi. Çocuklarından dolayı bir ömür boyu görüşmek üzere ayrıldığını söyleyen Altuğ, biten evlilikleri için “Başta böyle bir düşüncemiz yoktu ancak hayat bizi böyle bir yere götürdü” şeklinde konuştu. Kendisine yöneltilen ‘Neden ayrıldınız?’ sorusunu “Çağla Şıkel’den neden ayrıldığımı hatırlamıyorum” şeklinde bir yanıtla geçiştirdi.

‘KENDİMİ SORUMLU TUTTUM’

Emre Altuğ, Seren Serengil’in “Evlilik süresince kendini tamamen çocuklarına verdiğin için bir süre sonra işinden uzaklaşmanın yarattığı sıkıntı bence beraberliğinizin seyrini etkiledi” şeklindeki yorumları karşısında; “Evlilik döneminde neredeyse dört beş sene hiçbir şey yapmadım. Evet biraz abarttığım doğrudur ama çocuğum olmasını çok istiyordum hatta rüyamda bile görüyordum. Bu yüzden de bunun bir fedakarlık olduğunu değil seçim olduğunu düşünüyorum ama bir yandan da kariyerimle ilgilenmediğim için hep kendimi sorumlu tuttum” şeklinde bir açıklamada bulundu.

‘ÇAĞLA’NIN HAYATINA GİRECEK KİŞİ…’

2.5 yıl önce biten evliliğinin ardından Cengiz Semercioğlu’nun “Çağla’nın yeni bir ilişkiye başlaması seni nasıl hissettirecek?” sorusuna Emre Altuğ, “Hayatına biri girerse de inşallah hayatına dürüst biri girer ve mutlu olurlar. Bu konuda ince eleyip sık dokuyacağına inanıyorum” yanıtını verdi. Kendisinin bir ilişkiye başlayıp başlamayacağı sorusuna ise “Yeniden bir ilişkiye başlamayı düşünmüyorum” cevabını verdi.

Emre Altuğ ‘Neden ayrıldınız?’ sorusunu yanıtladı! ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Emre Altuğ Duymayan Kalmasın
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.