Emlak sektörü 'feda' dedi! Türkerler Holding de Emlak Konut kampanyasında

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri ile gayrimenkuldeki tarihi kampanyaya katılan Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Fedakarlık zamanı” dedi. Mahall Bomonti İzmir’de yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0.70 faiz fırsatı sunuldu

Türkerler Holding, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleriyle, gayrimenkul sektöründe Emlak Konut GYO ile başlayan ve GYODER ile büyüyen tarihi kampanyaya katıldı.

Kampanyaya destek veren Türkerler, cazip fırsatlar sundu.

Türkerler Holding, 31 Ağustos'a kadar sürecek kampanya kapsamında, Mahall Ankara'da 60 ay vadede faizi sıfıra indirdi.

Projeden ev almak isteyenler sadece yüzde 30 peşinatla hayallerindeki eve kavuşabilecek.

Güçlü bir sınav

Türkerler, Mahall Bomonti İzmir projesinde de iddialı bir kampanya kararı aldı. Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0.70 faizle ev sahibi olunacak. Türkiye'nin 15 Temmuz'da güçlü bir sınav verdiğini dile getiren Türkerler Yönetim Kurulu Başkanı

Kazım Türke

r, "Kamu, özel sektör, özellikle de halkımız bir araya gelerek Türkiye'yi uçurumun kenarından çevirdi. Bu sınavdan başarıyla çıktık. Şimdi sıra ekonomide" dedi.

Türker, "Türkerler Holding olarak, güçlü Türkiye, güçlü ekonomi için biz de varız.

Bugüne kadar olduğu gibi, bugün de üzerimize düşen sorumluluğu alıyoruz. Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörü olarak duruşumuzu gösterme zamanıdır.

Türkiye ekonomisine güvenimizin bir ifadesi olarak fedakarlık yapma zamanı olduğuna inanıyoruz.

Emlak Konut'un başlattığı bu kampanyaya katılarak sektördeki canlılığın devamı için çalışacağız. Yatırımların devam etmesi, ekonomi çarklarının dönmesi, piyasanın hareketlenmesi için başlattığımız kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlerin de yüzü gülecek" dedi.

Emlak sektörü 'feda' dedi! Türkerler Holding de Emlak Konut kampanyasında ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.