Elif Gönlüm'den çok konuşulacak 'ihanet' açıklaması!

Basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm, eşine hala ilk günkü gibi aşık olduğunu söylerken ihanetle ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Evliliklerinde 13 yılı geride bırakan Elif-Kerem Gönlüm çifti merak edilenlerini Behzat Uygur'a anlattılar... Eşine hâlâ aşık olduğunu söyleyen Elif Gönlüm, ihanetle ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı!

Elif Gönlüm kocasına aşkını şu sözlerle ifade ediyor: Kerem hassastır. Sert görünür ama kırılgandır. Nazik bir erkek, hayranım ona. Hiçbir zaman değişmedi. Genetiği böyle kocamın. Zor bir iş yapıyor. Deplasmana gidiyor, yoruluyor. O eve dinlenmeye ve bizi yaşamaya geliyor. Kocamla hep güzel anlar geçirmeye çalışan bir kadınım.

"ASLA AFFETMEYECEĞİM DİYEMEYECEĞİM"

Keremsiz bir hayat düşünemiyorum. Kerem’le doğmuş gibiyim. Genç yaşta tanıştığımız için olabilir. Kaderimi yaşadığımı hissediyorum. Sakin, uyumlu bir adam. Her şeyi olgunlukla karşılayabilir. Bağırıp çağırdığını hiç duymadım.

Ben her şeyin affedilebilecek olduğuna inananlardanım. Aldatma olursa asla affetmeyeceğim demeyeceğim. Ne yaparsa kendine yapar herkes.

Elif Gönlüm'den çok konuşulacak 'ihanet' açıklaması! ile ilgili etiketler Kerem Gönlüm elif gönlüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.