VEDAŞ'ın mobil uygulaması çıktı... Elektrik artık cepte!

VEDAŞ tüketici memnuniyetini artırmak ve vatandaşları en üst düzeyde bilgilendirmek amacıyla Türkiye'deki planlı elektrik kesintilerinin tamamının bilgilendirmesini gerçekleştiren E-Kesinti Mobil Aplikasyonu uygulamaya soktu

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneğinin (ELDER) hayata geçirdiği E-Kesinti Mobil Aplikasyonu hizmetine;,Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş de dahil oldu. Bu sistem VEDAŞ hizmet bölgesinde bulunan Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illeri de dahil olmak üzere Türkiye’nin her yerindeki planlı elektrik kesintilerini akıllı telefonlar aracılığıyla önceden haber veriyor.

011220161119133833620_3.jpg

Uygulamayı kullanan abone bulunduğu mahalledeki kesintiyi 48 saat önceden cep telefonundan öğrenirken, kesintiden 30 dakika önce telefonuna son bir uyarı daha geliyor. Türkiye’de bir ilk olan uygulama için hiçbir ücret ödenmiyor. Uygulama, Apple Store ya da Google Play’de ‘e-kesinti’ yazarak indirilebiliyor.

VEDAŞ'ın mobil uygulaması çıktı... Elektrik artık cepte! ile ilgili etiketler VEDAŞ Elektrik aplikasyon uygulama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.