TMSF yönetimindeki Dumankaya, Ritim İstanbul'u teslim etti

FETÖ’ye soruşturması kapsamında TMSF’ye devredilen Dumankaya Grubu, TMSF’nin görevlendirdiği yeni yönetimiyle Ritim İstanbul’da daireleri teslim etti.

FETÖ operasyonları kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF)'ye devredilen Dumankaya Grubu, yeni Yönetim Kurulu ile projelerini sürdürüyor. TMSF yönetimindeki Dumankaya Grubu, Ritim İstanbul Projesi'ni tamamlayarak mülk sahiplerine teslim etti. Kasım ayında aktif olarak hayat alanı olarak kullanılmaya başlayan Ritim İstanbul’da doluluk oranı yüzde 60’lara ulaştı.

RİTİM İSTANBUL'A YOĞUN İLGİ

Mazaya Holding, Temmuz'da Ritim İstanbul projesinin yüzde 100’ünü devralmış ve TMSF’ye devrolan yeni Dumankaya Yönetimi ile çalışıarak projesini tamamlamıştı. İnşaatın sona ermesi ve projenin hayat bulması ile ilgi de arttı.

AVM DE HİZMETE GİRECEK

Anadolu yakasının yeni çekim merkezi olmaya aday olan Ritim İstanbul’da, konforlu rezidans daireler prestijli bir hayat, hareketli alışveriş mekanları, spor ve eğlence imkanları ile renklenen seçkin bir sosyal hayata vaadediyor. Ritim İstanbul’da yakın zamanda bir AVM de faaliyete başlayacak. Ritim İstanbul’da kalan son dairlerin satışları için kampanyalar devam ediyor.

TMSF yönetimindeki Dumankaya, Ritim İstanbul'u teslim etti ile ilgili etiketler Dumankaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.