Egemen Bağış'tan Kılıçdaroğlu'na yanıt! "Fasık & hain FETÖ iftiralarıyla bize saldıran çakma Gandhi'ye..."

Eski AB Bakanı Egemen Bağış, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkında ortaya attığı iddialara tokat gibi cevap verdi. FETÖ tezgahı iddiaları yeniden gündeme taşıyan CHP Liderine "Çakma Gandhi" diye seslenen Bağış, yanıtını TÜBİTAK ve Uluslararası Tıp Analistlerinin hazırladığı raporla verdi...

ABD'de eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açılmasını fırsat bilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden FETÖ'nün yalanlarına sarıldı.

17-25 Aralık darbe girişimi sırasında FETÖ'nün ürettiği ses kayıtlarını Meclis kürsüsünden canlı yayınlayarak kumpasa su taşıyan Kılıçdaroğlu, o tarihlerde yine FETÖ tarafından hazırlanmış montaj ses kayıtları üzerinden eski AB Bakanı Egemen Bağış'ı hedef aldı.

Bağış, "Ayetle dalga geçen Egemen Bağış tek seferde 1.5 milyon avro rüşvet aldı!" diyen Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından "Fasık & hain FETÖ iftiralarıyla bize saldıran çakma Gandhi'ye montaj raporları:" paylaşımı ile yanıt verdi.

Bağış'ın resmi internet sitesinde ise;

"Sn. Egemen Bağış Hakkındaki İddialara Cevaplar
Tape ilk çıktığı gün makam olarak gerekli mercilere ses dosyasının incelenmesi için başvuru yapılmıştır çıkan sonuçlar aşağıdaki gibidir.

Hem Türkiye'de ki hem de yurt dışındaki ses laboratuvarlarından ilgili sesin kes-ekle-yapıştır yöntemi ile türetildiği saptanmıştır.

Milletimizin üzerine bomba yağdıran, Sayın Cumhurbaşkanımızın canına kast eden hain FETÖ'ye fırsat vermemeli, onların bize kurduğu algı yönetimine düşmemeliyiz." denildi...

Ve biri TÜBİTAK'ın, diğeri uluslararası tıp analiz laboratuvarının Kılıçdaroğlu'nun iddiasına konu ettiği ses kaydı ile ilgili Türkçe ve İngilizce 3 raporu sunuldu.

İşte TÜBİTAK'ın ilgili ses kayıtları ile ilgili yaptığı inceleme sonucunda verdiği rapor!

baAAA4

baAAA2

SES ANALİZİ TAHRİFATI ORTAYA ÇIKARDI

İlgili ses kaydı uluslararası bir firma tarafından çeşitli testlere tabi tutuldu. Bu testler sonucunda hazırlanan raporda "Analiz test sonuçları, bu raporda belirtildiği üzere üç audio flag göstermektedir. Bu aşamada, söz konusu kaydın ana kayıt olmayıp bir kopya olduğu dikkate alındığında, sunulan ses dosyası içerisine yerleştirilen müzik ve muhtemel düzeltme noktalarını gösteren veya tahrifat olasılığını işaret eden üç audio flag bulunduğundan analiz sonuçları yüksek derecede süreksizlik olasılığı gösterme eğilimindedir. Ses dosyasının tamamı inceledikten sonra, söz konusu ses dosyasının sıralı bir şekilde üçüncü kişiler tarafından oluşturulduğu kanaatindeyim. Mevcut materyali ve sunumun tamamını inceledikten sonra, söz konusu örneğin sunum amaçlı oluşturulduğunu düşünüyorum. Bu da doğrulukla ilgili sorulara neden olmaktadır" denildi.

İşte Adli Tıp analizcisi Paul Baker tarafından gerçekleştirilen testler sonucunda hazırlanan ADLİ TIP AUDIO DEVAMLILIK ANALİZİ RAPORU-Türkçe

Aynı analiz raporunun İngilizce örneği.

baAAAbaAAA3

ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

FETÖ tarafından Egemen Bağış'ı itibarsız kılmak için piyasaya sürülen montaj ses kaydına o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Erdoğan da tepki göstermişti.

BAĞIŞ İLK GÜN "MONTAJ" DEMİŞTİ

Egemen Bağış'ın ilk gün yaptığı açıklama ise aşağıdaki gibiydi...

egemen_baAAAAn_o_gAnkA_aAAklamasA

Egemen Bağış'tan Kılıçdaroğlu'na yanıt! "Fasık & hain FETÖ iftiralarıyla bize saldıran çakma Gandhi'ye..." ile ilgili etiketler Egemen Bağış TÜBİTAK montaj ses analizi Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.