Egemen Bağış'dan Hollandalı ırkçı ve İslam düşmanı parlementere hak ettiği yanıt!/VİDEO

AB Eski Bakanı Egemen Bağış, temmuz 2012'de İslam düşmanı ve ırkçı Hollandalı parlamentere tokat gibi bir cevap vermişti.

AB Bakanı Egemen Bağış'ın, Hollandalı ırkçı Avrupa Parlamentosu Milletvekili Barry Madlener ile arasında söz düellosunda yaşanmıştı.

Daha önce kendisine İslam'a hakeret eden bir kitap hediye etmeye kalkan ırkçı vekil Madlener'e "Oğlum bak git" diyen, kitabı da "Münasip bir yerine koymasını" söyleyen Egemen Bağış, son noktayı şu sözlerle koymuştu.

"BİZDE GİDENE KAL DENMEZ. GÜLE GÜLE. İŞTE KAPI, İŞTE SAPI..."

Bağış, daha önce Avrupa Parlamentosu'nda kendisine Hz Muhammed'e hakaret içeren karikatürleri vermek isteyen Madlener'e İngilizce olarak "Onu münasip yerine koy" demişti. Hollandalı ırkçı vekilin daha sonra, ikinci deneme olarak İslam'a hakaret eden bir kitabı kendisine hediye etmeye kalkması üzerine ise Bağış, "Türkiye'de son zamanlarda çok sıkça kullanılan, artık dilimize pelesenk olmuş bir deyimle size cevap vereceğim. Vatandaşlarımız, 'Oğlum bak git' diyorlar" yanıtını vermiş

Egemen Bağış'dan Hollandalı ırkçı ve İslam düşmanı parlementere hak ettiği yanıt!/VİDEO ile ilgili etiketler Egemen Bağış Hollanda parlamenter cevap
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.