THY Euroleague başlıyor; Anadolu Efes parkeye iniyor!

THY Euroleague'in ilk haftasında bugün Sinan Erdem Spor Salonu'nda İspanyol ekibi Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezonu istediği gibi tamamlayamayan Anadolu Efes bu sezona iyi başlayarak hedefleri doğrultusunda yürümek istiyor. 2016-2017 sezonunu son 8'de Olympiakos'a elenerek kapatan Anadolu Efes güçlendirilmiş kadrosuyla Real Madrid karşısında. Real Madrid ise geçen sezon Fenerbahçe Doğuş'a elenerek hedeflerinin uzağında kaldı. Sezon başında Sergio Llull'un sakatlanmasıyla büyük şok yaşadı. Peki, Anadolu Efes Real Madrid basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

THY Euroleague bugün başlıyor. Bu sene Euroleague'de Türkiye'yi Anadolu Efes ve Fenerbahçe Doğuş temsil edecek. Geçen sezon Olympiakos'a elenerek hedeflerinin uzağında kalan Anadolu Efes bugün Sinan Erdem Spor Salonu'nda, İspanyol temsilcisi Real Madrid ile karşılaşacak. Sezon başında Sergio Llull'un sakatlanmasıyla büyük bir şok yaşayan Real Madrid Anadolu Efes karşısında lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Öte yandan temsilcimiz Anadolu Efes ise geçen sezonun hayal kırıklarını ortadan kaldırmak amacında. Koç Perasovic ile yoluna devam eden temsilcimiz Cedi Osman'ı da son NBA finalisti Cavs'e gönderdi. Peki, Anadolu Efes Real Madrid basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nefes kesen kaç ile ilgili detayları okuyucularımız için derledik...

anadolu-efes-real-madrid-i-elinden-kacirdi-7208348_2153_o_1

ANADOLU EFES REAL MADRİD BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

THY Avrupa Ligi ilk hafta maçında Anadolu Efes ile Real Madrid karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak basketbol müsabakası 12 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 4 kanalından naklen yayınlanacak.

berguzar-korel-den-meme-kanserine-pembe-top-lu--1791018_1

MAÇ PEMBE TOPLA BAŞLAYACAK

12 Ekim Perşembe günü 20.00’de başlayacak karşılaşma, Anadolu Sağlık Merkezi’nin ev sahipliğinde oynanacak. İki takım arasındaki 25. Euroleague maçı olacak karşılaşmada Pembe Top Sahada projesi de dördüncü kez gerçekleştirilecek. Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için gerçekleştirilen proje kapsamında karşılaşmanın hava atışını başarılı oyuncu Elçin Sangu, Pembe Top ile yapacak. BasketbolseverlerinAnadolu Efes’in yeni sezon ürünlerine ulaşabileceği karşılaşmada Anadolu Efes Kızları ve kulüp maskotu Çaylak da 2017 – 2018 sezonu performanslarıyla sahada olacak.

RAKİP REAL MADRİD!

THY Avrupa Ligi'nin ilk haftasında yarın sahasında İspanya'nın Real Madrid takımını konuk edecek Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, heyecanlı olduklarını kaydetti.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yarın yapılacak maçla ilgili açıklamalarda bulunan Hırvat başantrenör, "THY Avrupa Ligi başlıyor ve eminim herkes çok heyecanlı. Son 3-4 sezondur kadrosunu büyük ölçüde koruyan güçlü bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Biliyoruz ki, maçın içinde kalmak için rakibimizin hızlı hücumlarını durdurmalıyız, hücum ribauntlarını engellemeliyiz ve iyi savunma yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

Lacivert-beyazlı ekibin kaptanı Doğuş Balbay ise, "Çok güçlü bir rakibe karşı evimizde Euroleague sezonunu açıyoruz. Bazı şanssız sakatlıklarımızın olmasına rağmen kendi seyircimizin önünde en iyi performansımızı gösterip sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.

efes-zafer_1

BLOK CANAVARI BRYANT DUNSTON!

Anadolu Efes Kızları ve kulüp maskotu Çaylak’ın yeni sezona özel performanslarını sergileyeceği maç, BryantDunston ve BrockMotum için de özel bir öneme sahip olacak.

Bugüne kadar Euroleaguemaçlarında toplam 138 blok yaparak tüm zamanlarda 11. sırada bulunanBryantDunston, Real Madrid karşılaşmasında 3 blok yapması halinde D'OrFischer’ıgeçerek 10. sıranın tek sahibi olacak. Başarılı pivot, 5 blok yapması halindeise 9. sıradaki DennisMarconato’yugeçecek.

Ayrıca Anadolu Efes’in yeni transferlerinden BrockMotum, karşılaşmada 16 sayı atması halinde Euroleague kariyerinde toplamda 500 sayıya ulaşmış olacak.

Anadolu Efes, Euroleague açılış karşılaşması için tüm basketbolseverleri, Sinan Erdem Spor Salonu’na davet ediyor.

THY AVRUPA LİGİ'NDE 107 TRANSFER

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2017-2018 sezonunda mücadele edecek takımlar, transferde hareketli günler geçirdi.

Organizasyonun internet sitesindeki son verilere göre, Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvasında boy gösterecek 16 takım, toplam 107 transfere imza attı.

Kupada yeni sezon öncesi en fazla transferi İsrail ekibi Maccabi FOX yaparken, kadrosunda en az değişikliğe giden takım ise İspanyol temsilcisi Real Madrid oldu.

Geride kalan sezonda THY Avrupa Ligi şampiyonluğuna ulaşarak büyük bir başarı elde eden Fenerbahçe Doğuş, 5 oyuncu transfer etti. Ligde bu sezon mücadele edecek diğer Türk temsilcisi Anadolu Efes ise kadrosuna 8 oyuncu kattı.

gal-mekel-maccabi-fox-tel-aviv-eb16_1

TRANSFERİN EN HIZLISI MACCABİ FOX

Maccabi FOX, THY Avrupa Ligi'nde yeni sezon öncesi en fazla transfer yapan takım olarak dikkati çekti.

İsrail temsilcisi, 12 oyuncu transferi gerçekleştirdi. Organizasyonda 6 şampiyonluğu bulunan sarı-mavililer, geçen sezon kadrosunda bulunan oyunculardan sadece biriyle devam etme kararı aldı.

Ligde geride kalan sezonu averajla 14. sırada tamamlayan Maccabi FOX, başantrenörlük görevine ise 2010-2012 yıllarında Fenerbahçe Doğuş'u çalıştıran Neven Spahija'yı getirdi.

EN AZ DEĞİŞİKLİK REAL MADRİD'DE

Real Madrid, yeni sezon öncesi kadrosunda en az değişiklik yapan takım olarak ön plana çıktı.

THY Avrupa Ligi'nde 9 kezle en fazla şampiyonluk yaşayan takım konumundaki eflatun-beyazlılar, 4 yeni oyuncu ile sözleşme imzaladı. İspanyol ekibi, geçen sezon kadrosundan yer alan 11 oyuncuyla ise yola devam etmeyi seçti.

Geçen sezon İstanbul'da oynanan Dörtlü Final'de mücadele eden eflatun-beyazlılar, başantrenör Pablo Laso'yu ise takımın başında tuttu.

FENERBAHÇE DOĞUŞ'TAN 5 YENİ OYUNCU

THY Avrupa Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, 5 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Zeljko Obradovic yönetimindeki sarı-lacivertliler, Brad Wanamaker, Jason Thompson, Marko Guduric, Nicolo Melli ve Sinan Güler'i transfer etti.

Fenerbahçe Doğuş'un geçen sezon elde ettiği başarılarda önemli rol oynayan Bogdan Bogdanovic ile Ekpe Udoh'un yanı sıra Pero Antic ve Anthony Bennett ise takımdan ayrıldı.

c24d0d6fc6edee97b5a1f907e6ae0e3d_1

ANADOLU EFES'TEN BÜYÜK REVİZYON

THY Avrupa Ligi'nde geçen sezon play-off oynamasına rağmen Dörtlü Final'e kalamayan Anadolu Efes, kadroda büyük değişikliğe gitti.

Velimir Perasovic'in başantrenörlüğünü yaptığı lacivert-beyazlılar, 8 oyuncu transferi gerçekleştirirken, 9 basketbolcu ile de yollarını ayırdı.

Anadolu Efes, kadrosuna Edo Muric, Vladimir Stimac, Errick McCollum, Josh Adams, Birkan Batuk, Krunoslav Simon, Brock Motum ve Rick Ledo'yu kattı.

Lacivert-beyazlılarda Cedi Osman, Deshaun Thomas, Tyler Honeycutt, Samet Geyik, Jayson Granger, Thomas Heurtel, Can Maxim Mutaf, Brandon Paul ve Alex Kirk ise takımdan ayrıldı.

7 BAŞANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ OLDU

Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki bir numaralı kupasında bu sezon mücadele edecek 16 takımdan 7'si, başantrenör değişikliğine gitti.

Ax Armani Exchange Olimpia Milan, Baskonia, Kızılyıldız MTS, Barcelona Lassa, Khimki, Maccabi FOX ve Valencia, sezona yeni başantrenörle başlayacak.

Fenerbahçe Doğuş, Anadolu Efes, Olympiakos, Panathinaikos Superfoods, Real Madrid, Unicaja Malaga, Zalgiris, Brose Bamberg ve CSKA Moskova ise geçen sezonki başantrenörleriyle yola devam edecek.

107 TRANSFER

THY Avrupa Ligi'nde mücadele edecek 16 takımın bu sezon transfer yaptıkları oyuncu sayısı şöyle:

Fenerbahçe Doğuş: 5

Anadolu Efes: 8

Ax Armani Exchange Olimpia Milan: 9

Baskonia: 7

Brose Bamberg: 6

Kızılyıldız MTS: 8

CSKA Moskova: 5

Barcelona Lassa: 7

Khimki: 7

Maccabi FOX: 12

Olympiakos: 6

Panathinaikos Superfoods: 7

Real Madrid: 4

Unicaja Malaga: 5

Valencia: 5

Zalgiris: 6

THY Euroleague başlıyor; Anadolu Efes parkeye iniyor! ile ilgili etiketler Anadolu Efes Real Madrid THY Euroleague anadolu efes real madrid efes real madrid basketbol maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.