Ece Vahapoğlu ilk fit21 mağazasını açtı!

Çok yönlü kişiliğiyle spor ve sağlıklı yaşamı hayatımıza aşılayan sertifikalı ünlü wellness eğitmeni Ece Vahapoğlu’nun markası fit21’in Etiler Alkent Çarşı’da yer alan ilk mağazasının açılış davetine ilgi büyüktü.

21 günde fabrika ayarlarımıza dönmenize yol arkadaşı fit21 markasının mağaza açılış davetine cemiyet, iş ve sanat dünyasından Ümit Boyner, Leyla Alaton, Demet Sabancı Çetindoğan, Nüket Mutlu, Mehmet Nezih Erdem, Mustafa Taviloğlu, Yasemin Aloğlu, Ayfer Toprak, Ender Saraç, Elif Gönlüm, Didem Uzel Sarı, Ebru Akel, Burak Hakkı, Ebru Destan, Çiçek Güney, Şebnem Özinal gibi isimler katıldı.

Ece Vahapoğlu’nun sağlıklı yaşamayı seven herkesin ihtiyaçlarını düşünerek tasarladığı spor giyim ve aksesuarların yer aldığı fit21 koleksiyonuyla, markanın kurumsal renkleri ile birlikte ruhunu yansıtan sportif ve lüks dokunuşlar barındıran mağaza dekoru davetliler tarafından yoğun ilgi gördü.

IMG_4544

Mağaza açılış davetinde Ece Vahapoğlu’nun kendi mutfağında hazırladığı sağlıklı ikramlar; şekersiz, unsuz, sağlıklı, yulaflı kurabiyelerin yanı sıra detoks içecekler de ikram edildi.

Renklerin insan bedeninde yarattığı enerji üzerine giderek spor koleksiyonunu oluşturan Ece Vahapoğlu’nun mağaza dekorasyonu da benzer etkiler yaratmak üzere profesyonel destek aldığı, birçok mimari ve iç mimari proje gerçekleştiren Na-md ekibinin imzasını taşıyor.

Bilimsel araştırmalar sonucu ve insan zihninin bir davranışı alışkanlığa dönüştürmek için yalnızca 21 güne ihtiyacı olması felsefesinden yola çıkarak kurulan fit21 markası ürün gamındaki koşu çorapları, spor çantaları, sportif esnek bel çantası, şort etek, çok amaçlı bandanalar ve bereler, altında sağlıklı atıştırmalık saklama paneli olan su matarası, dil temizleyici gibi bulunması zor birçok aktif yaşam ürünü yeni açılan mağazanın yanı sıra www.fit21.com.trde satışa sunuluyor.

IMG_1857

ECE VAHAPOĞLU KİMDİR?

1978’de İstanbul’da doğan Ece Vahapoğlu, İşletme okuduğu The American University of Rome’u 2000 yılında birincilikle bitirdi. Fransa IEHEI’de AB ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansı yaptı. 2001 yılında JC Derneği tarafından “Türkiye’nin En Başarılı Genci” seçildi. ABD Dışişleri Bakanlığı’nın ‘Uluslararası Yükselen Yıldızlar Liderlik Programı’na katıldı. Çok satanlar listelerinde yer alan yedi kişisel gelişim kitabı, bir romanı, Sağlıklı Yaşam ve Spor üzerine dört kitabı var. İlk kitabı 23 yaşındayken yayınlandı. Milliyet, Sabah, Akşam, Takvim gazetelerinde köşe yazarlığı ve röportajlar yaptı. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde “Radyo ve TV Sunuculuğu” dersi verdi. Göbekli Tepe tanıtım projesinin koordinatörlüğünü yürüttü. Ece Vahapoğlu, ulusal ve uluslararası pek çok etkinlikte Türkçe, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca moderatörlük ve sunuculuk yapıyor. Kendi web sitesinin yanı sıra CEO Life Dergisi’nde ve Fitnews gazetesinde yazıyor. Spor, eğitim ve sağlık alanında sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor. Sağlıklı yaşam, spor ve beslenme seminerleri veriyor. Fitness, pilates ve koşu ile ilgili spor etkinlikleri yapıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan sertifikalı Wellness Eğitmeni olarak Herkes İçin Spor Federasyonu Proje Başkan Vekili görevini yürütüyor.

Ece Vahapoğlu ilk fit21 mağazasını açtı! ile ilgili etiketler Ece Vahapoğlu fit21
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.