Ece Seçkin şarkısını çalan o şarkıcıya ateş püskürdü!

Ece Seçkin'in listelerde rekorlar kıran şarkısı 'Follow Me', Azeri bir sanatçı tarafından sözleri değiştirilerek izinsiz kullanılınca şarkıcı çılgına döndü.

Ece Seçkin'in "Follow Me" şarkısı Azeri sanatçı Afaq Aslan tarafından sözleri değiştirilerek izinsiz olarak yayınlandı. Olayı duyunca çılgına dönen Ece Seçkin dava açmaya hazırlanıyor.

"SEN Mİ DAVA EDERSİN BEN Mİ EDEYİM?"

Twitter hesabından paylaşım yapan Ece Seçkin, "Ama bu yaptığınız resmen emeğe saygısızlık. Şarkının sahibinden izin almadan bir de başkasının şarkısı gibi yayınlayıp klip çekmişsiniz." dedi.

Şarkının bestesinin sahibi Kemal Şimşekyay'ı da etiketleyen sanatçı, "Sen mi dava edersin ben mi edeyim?" cümleleriyle kızgınlığını dile getirdi.

resim-134055ZS

Ece Seçkin şarkısını çalan o şarkıcıya ateş püskürdü! ile ilgili etiketler Ece Seçkin Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.