Ece Erken o sapığın adını verip resmini gösterdi!

Adana'da 3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüze teşebbüs haberi tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Olaya sessiz kalamayan Ece Erken, canlı yayında o sapığın adını verip fotoğrafını gösterdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'da sinirler gerildi. Adana'da düğün sırasında komşusunun 3 yaşındaki çocuğuna tecavüz eden sapık, programın yorumcusu Ece Erken'i çıldırttı.

"BU UTANÇ TABLOSUNU NEDEN GÖRMÜYORUZ!"

Bir çocuk annesi Ece Erken, canlı yayında "Bu yaratığın adını neden vermiyoruz? Bu utanç tablosunu neden gizliyoruz? S.K. diye neden veriyoruz? Adı Sedat Keser" diyerek sapığın adını soyadını verdi. Erken sözlerine şöyle devam etti: "Madem hadım edemiyoruz içerde besleyelim bu şerefsizi. Dışarıda çocuklarımız var."

Ece Erken o sapığın adını verip resmini gösterdi! ile ilgili etiketler Adana Tecavüz Ece Erken Söylemezsem Olmaz 3 yaşındaki çocuğa
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.