Ebru Yaşar Bismil'e okul yaptırıyor!

Şarkıcı Ebru Yaşar Gülseven ve iş adamı eşi Necat Gülseven, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde okul yaptırıyor.

Şarkıcı Ebru Yaşar Gülseven'in eşi iş adamı Necat Gülseven'in memleketi olan Diyarbakır'ın Bismil ilçesine vefa borcunu ödemek için bu kararı alan Gülseven çifti, okula Ebru Yaşar Gülseven isminin verileceğini kaydetti. Bismil ilçesinde yapılması planlanan 12 derslik Ebru Yaşar Gülseven İlköğretim Okulu için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurduklarını belirten Gülseven, 3 ay içerisinde yer tahsisinin yapılarak inşaata başlanacağını söyledi.

OKUL TAMAMLANDIKTAN SONRA DEVLETE BAĞIŞLANACAK

Memleketi olduğu için Bismil ilçesini tercih ettiklerini dile getiren Necat Gülseven, buna eşiyle ortak karar verdiklerini söyledi. Gülseven, “Okulu yaptırmak için girişimlere başladık. Yer tahsisinin ardından inşaat çalışmaları başlatılacaktır. Modern bir okul yaptıracağız. Çocuklarımızın her türlü teknolojik donanımı kullanabileceği bir bina yapacağız. Okulu bitirdikten sonra devlete bağışlayacağız” diye konuştu.

sdasda

EŞİNİN İSMİNİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ

İş adamı Necat Gülseven ile Ebru Yaşar Gülseven tarafından alınan karar ile Bismil ilçesinde hem derslik sayısına büyük katkı sağlanacağı hem de sanatçı Ebru Yaşar Gülseven'in isminin ölümsüzleştireceği belirtildi. Eşinin ismini kendi memleketinde bir okula vermekten dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını dile getiren Necat Gülseven, bunun bir vefa borcu olduğunu söyledi. İmkanı olan herkesin ülkenin geleceğine böyle yatırımlar yapması gerektiğini dile getiren Gülseven, eşiyle birlikte bu tür hizmetleri çok önemsediklerini kaydetti.

Ebru Yaşar Bismil'e okul yaptırıyor! ile ilgili etiketler Ebru Yaşar Necat Gülseven sosyal sorumluluk
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.