Ebru Şallı çıplak fotoğraf olayının ardından Azeri iş adamından 500 bin liralık teklif aldı

Geçtiğimiz günlerde çıplak fotoğraf olayıyla gündeme gelen Ebru Şallı'ya Azeri iş adamı Mübariz Mansimov'dan 500 bin liralık iş teklifi geldi. Azeri işadamı, Ebru Şallı'dan Bodrum Yalıkavak’taki otelinde üç ay boyunca pilates dersleri vermesini istedi. Ebru Şallı çıplak fotoğraf olayının ardından gelen bu teklifi kabul etti.

Ebru Şallı sosyal medyadaki çıplak fotoğraflarıyla magazin dünyasında gündem olmuştu. Zor günleri atlatan Ebru Şallı yaz için iş teklifi aldı. Azeri işadamı Mübariz Mansimov, Ebru Şallı'dan Bodrum Yalıkavak’taki oteli Palmarina’da üç ay boyunca haftanın altı günü, günde iki kez pilates dersleri vermesini istedi. Plajda ve havuzda poz verip otelin reklamını da yapacak olan Ebru Şallı, toplam 500 bin lira kazanacağı işi anında kabul etti.

Çıplak fotoğrafı ve Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Ebru Şallı yaz ayını boş geçirmemeye kararlı. Bir yandan modellik yapan bir yandan da pilatese devam eden Ebru Şallı'ya reddedemeyeceği bir teklif geldi. Spor ve pilates videolarıyla Instagram'da çok sayıda takipçisi olan Ebru Şallı, Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un Bodrum Yalıkavak'taki oteli Palmarina'da üç ay boyunca haftanın altı günü, günde iki kez pilates dersleri verecek.

592a880561361f184066d8ac

Çıplak fotoğraf iddiasıyla sarsılan Ebru Şallı moralini toparlamış durumda. İnstagram hesabından aynı zamanda sahurda ve iftarda neler yenmesi gerektiğini anlatan Ebru Şallı'nın binlerce takipçisi bulunuyor.

Getiğimiz ay çıplak fotoğraf gündemiyle psikolojisi bozulan Şallı yaptığı açıklamada “O kişi ben değilim. Birileri canımı acıtmaya çalışıyor. Üstelik bunlar kadın. Onları Allah’a havale ediyorum” demişti.

Ebru Şallı çıplak fotoğraf olayının ardından Azeri iş adamından 500 bin liralık teklif aldı ile ilgili etiketler Ebru Şallı Bodrum otel çıplak fotoğraf azeri iş adamı mübariz mansimov pilates ebru şallı çıplak fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.