'Ebru' markasına bakın kimden destek geldi!

22 yıllık kariyerine televizyon programı, yemek kitabı, pilates DVD’si, kozmetik ve tekstil ürünleri sığdıran Ebru Şallı, kendi markasını kuruyor.

Bugüne kadar yaptıklarını ‘Ebru’ markası adı altında toplayan model kendi markasını yaratmış olduğundan dolayı oldukça heyecanlı

1818702_1_1509175074KobA8

Şallı, “Hedefimiz bu yıl sonuna kadar dört alışveriş merkezinde mağaza açmak. Önümüzdeki yıl ise yurt içinde 20, yurt dışında 30 mağazaya ulaşmak. Beş yıllık hedefimiz dünya çapında 500 mağaza” dedi.

DUBAİLİ YATIRIMCIDAN TAM DESTEK

Dubaili bir yatırımcının desteğiyle markasını kuran Şallı, “Riyad’da bir otelde Arap bir kadın, benim DVD’imle pilates yapıyormuş. Yatırımcım Türkçe bir ses duyuyor ve ilgisini çekiyor. Bunun üzerine beni araştırmışlar. Onlar da şaşırmış gördüklerine, ‘Ne çok şey yapmış, neden görüşmüyoruz’ deyip menajerime ulaşmışlar” açıklamasını yaptı.

Açıklamasına şöyle devam etti."Daha önce yapmış olduğum işleri de birleştirerek bir mağaza zinciri kuruluyor. İçinde kadınlara yönelik her şey olacak. Ben de çok heyecanlıyım,” dedi. Şallı, kadın hayranlarının fotoğraf isteklerini kırmayıp, her biriyle hatıra fotoğrafları çektirdi.

2475-Ebru-salliiya-2-cocuk-yetti

'Ebru' markasına bakın kimden destek geldi! ile ilgili etiketler Ebru Şallı Marka yatırımcı destek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.