Ebru Gündeş'in villa davasında flaş gelişme

Şarkıcı Ebru Gündeş'in İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararı çıktı

İstanbul, Beykoz Kanlıca’daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş ile bu işleri yaptığı belirlenen Hakkı Süha Gökdemir’in 3’er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Gündeş’in avukatı, “imar mevzuatına aykırı kısımların yıktırılması” yönünde görüşü bulunan bilirkişi raporuna itiraz etti ve şikâyetçi oldu. Gazete Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre mahkeme de bilirkişilerin yaptığı inceleme sonucu hazırlanan raporların bilimsel olduğunu belirterek, görev ihmallerinin olmadığı kararı verdi.

Ebru Gündeş'in villa davasında flaş gelişme ile ilgili etiketler Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.